Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

bobini roots

Mijn naam is Nicole en ik ben de eigenaresse en goudsmid van bobini roots. Het begon met een passie (of zeg maar obsessie) voor alles wat met sieraden te maken heeft, als ook al het moois wat onze wereld te bieden heeft. Toen ik begon met het edelsmeden van mijn eerste ringetje, kon ik niet wachten om ooit een set trouwringen te maken voor een bruidspaar. Well, dreams do come true! Vele verlovings- en trouwringen verder, ben ik nog elke dag dankbaar dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken.

Alle sieraden maak ik stuk voor stuk met de hand, en heel veel liefde. Met een geheel eigen stijl, zijn de ringen van bobini roots niet klassiek of standaard te noemen. Je vind veel sieraden in de collectie welke verrijkt zijn met edelstenen en (rustieke) diamanten, waardoor je echt een ring hebt die truly one of a kind is. Ik denk dat ik iets voor jullie kan betekenen als jullie beide opzoek zijn naar een uniek sieraad, met een moderne en tegelijkertijd tijdloze uitstraling, welke past bij de persoonlijkheid van jullie als individu. Hierdoor wordt elke keuze onlosmakelijk een prachtige set met de ring van jouw partner!

Mijn tip in jullie oriëntatie fase zou vooral zijn, ga passen, voelen en zien! Plaatjes opslaan & pinnen geeft een goed idee van je stijl, maar pas wanneer je de ringen in het echt ziet en rond je vinger kan schuiven, zie je hoe de kleur het goud bij je huid staat, hoe de breedte en dikte van de ring bij je hand passen en ook hoe je de afwerking vind bij eventuele andere sieraden.

Jullie zijn meer dan welkom voor een consultatie in de studio in Eindhoven, en wie weet kunnen we samen jullie ultieme droom set realiseren. Een afspraak boek je gemakkelijk via de website www.bobiniroots.com. Idealiter wordt dit minimaal 3 maanden (en met eigen goud liever 4 maanden) vóór de trouwdatum ingepland. Ook vind je meer trouwringen inspiratie op instagram (@bobiniroots) en Pinterest (bobiniroots).

Foto’s: Jamie de Leeuw Photography en Boboni Roots
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?