Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Bloemenzo Joyce

Hi, Ik ben Joyce! Met mijn bloemwerk, styling en verhuurdecoratie, creëer ik totaalconcepten voor jullie bruiloft! Waarbij jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie dag!

Bloemen zijn dé sfeermakers!

Ieder bruidspaar is uniek. Laat ook jullie bruidsbloemen een verlenging zijn van jullie persoonlijkheid. Wat is typisch jullie? Drinken jullie graag een wijntje of misschien zijn jullie helemaal weg van een bepaald land, een kleur of sfeer! Laat dit dan terug komen op jullie dag. Ik denk met jullie mee, zodat we jullie ideeën en wensen terug laten komen in jullie dag!

Zijn jullie nieuwsgierig naar mijn werk? Tijdens een bakje koffie of thee, leren we elkaar beter kennen in onze winkel KamperFlora en zo komen we samen tot de mooiste combinaties. Denk aan kleuren, vormen en zelfs geuren. Het leuke is, dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Denk bijvoorbeeld aan het bruidsboeket (een uniek stukje kunst), een backdrop (voor een spetterend JA-woord) of centerpieces (voor in het gangpad), die jullie gedurende de dag kunnen verplaatsen. Zo laten jullie met een aantal mooie bloemstukken, de sfeer van jullie dag de hele tijd terug komen,

Op het gebied van bloemen en styling kan ik samen met mijn team, alles voor jullie verzorgen, om jullie dag onvergetelijk te maken. Graag denk ik met jullie mee tot in detail. Zo kunnen jullie optimaal genieten van alle voorbereidingen voor dé dag!

Zijn jullie na het lezen en het zien van mijn foto’s enthousiast geworden van mijn bloemwerk? Willen jullie vrijblijvend mijn brochure ontvangen? Waarin ik o.a. verstel hoe ik werk? Of willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben op jullie datum? Neem gerust contact via www.bloemenzojoyce.nl en ik beantwoord al jullie vragen!

Laten we samen de liefde vieren!

Lieve groet, Joyce

Foto’s: Carola Doornbos Fotografie, Esther van Geenen Photography, Rivers and Roses Photography en Antoinet Murier
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?