Bloemenzo Joyce

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Op de dag zelf wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Maanden van tevoren zijn jullie druk bezig met alle voorbereidingen, van de taart tot de jurk en de locatie. En bij deze voorbereidingen horen natuurlijk ook bloemen! Bloemen zijn – naast alle vrienden en familie van het bruidspaar – dé sfeermakers als het om een bruiloft gaat. Het wordt de mooiste dag van jullie leven. Bij Bloemenzo verzorgen we alles op het gebied van bloemen en styling.

Ga jij binnenkort trouwen en ben je op zoek naar iemand die het bloemen arrangement voor jullie bruiloft kan verzorgen? I’m your girl! Bloemenzo maakt niet alleen de mooiste trouwboeketten, maar kan jullie helpen met het complete pakket. Van de styling en aankleding van de trouwlocatie tot tafelstukken en haar- en autodecoraties, wij doen het allemaal! Samen gaan we kijken wat het beste past bij jullie en bij de bruiloft. Wij verzorgen alles van A-tot-Z zodat jullie volop kunnen genieten van deze mooie dag. Ik denk graag met jullie mee en kom met verrassende ideeën. Zo zijn grassen misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een bruiloft, maar passen ze wel binnen elke stijl, van bohemian tot minimalistisch.

Mijn naam is Joyce en ik ben eigenaresse van Bloemenzo, al van jongs af aan wist ik wat ik wilde worden: bloemist! En nu zie ik het als mijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van het moois wat bloemen doen. En wat is een beter moment om dat te doen dan op een bruiloft!

Wist je dat je volgens de traditie het bruidsboeket rechts moet dragen totdat je het ja-woord hebt gegeven en daarna links? Maar dit hoeft natuurlijk niet, want het is jullie bruiloft en jullie dag. Ik kijk daarom altijd naar het bruidspaar en maak al mijn bloemstukken met persoonlijke aandacht. Aandacht voor het bruidspaar en voor de bloemen zelf, zodat ze helemaal passen bij jullie wensen met oog voor detail. Denk je dat wij een match zijn? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Foto’s: Carola Doornbos Fotografie en Antoinet Murier

Wat vindt Marit ervan:

Als je bij Joyce aanklopt voor bloemen voor je bruiloft, dan krijg je haar volle aandacht! Ze is heel erg van persoonlijk contact en goeie service. Joyce heeft oog voor detail, en dat zie je.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden