– ADVERTORIAL –

Bruidsbeurs Jullie Feestje komt er weer aan, en dat wil je echt niet missen! Waarom niet? Omdat je dan al deze leuke dingen mist…

Was Jullie Feestje vorig jaar nog heerlijk vintage aangekleed, dit jaar gaan de dames voor een wat strakke en chique stijl. Een klein voorproefje is alvast te vinden in deze foto’s, en we weten ook al wat je gaat missen als je niet komt!

Inspirerende styling

De meiden van Jullie Feestje weten wat mooie styling is. In het dagelijks leven sloven ze zich flink uit als weddingplanners, en dat is terug te zien op deze fijne bruidsbeurs.

Trouwbeurs-Jullie-Feestje-2015-(78)
Foto: Anouk fotografeert

De enorme gezelligheid!

Wat ons echt opviel aan Jullie Feestje? De gezellige sfeer! Alsof je binnenkomt bij een gezellige club vrienden, mensen die je op een warme manier en met open armen ontvangen. Niet alleen de organisatie, maar ook alle leveranciers zorgen samen voor dit heerlijke sfeertje.

De langste tafel met styling ooit…

De verwachting is dat we stijl achterover zullen slaan van de enorme tafel middenin de ruimte. De styling loopt over in kleur, de tafel begint in het donker en eindigt met een hele witte styling. Je kunt er dus voor vrijwel elk thema iets vinden, en ben je nog niet helemaal uit over je thema? Dan kan je hier lekker goed vergelijken!

Jullie feestje Inge kooiman
Foto: Inge Kooiman fotografie

De leukste leveranciers uit de trouwbranche

Eline en Gerina zijn allebei weddingplanner, en weten dus wanneer iemand leuk is en kwaliteit levert. Elke leverancier is door hen dan ook uitgebreid gescreend. Passen ze bij Jullie Feestje? En is de kwaliteit van hun werk hoog genoeg? Dan vind je hen op deze bruidsbeurs!

Trouwbeurs-Jullie-Feestje-2015-(1)
Erica voor de VW bus vorig jaar. Foto: Anouk fotografeert.

Een ritje in een VW bus

De parkeerplaats is niet direct naast de Schaapskooi, maar dat is geen probleem… Je kunt namelijk in een VW busje meeliften naar de locatie. Hoe leuk?!

Het muziekplein

Middenin de schuur komt een zwarte piano te staan waarop muzikanten hun kunsten zullen vertonen. Superleuk, want dat zorgt dus meteen voor een gezellig sfeertje. Zien we je daar?

Trouwbeurs-Jullie-Feestje-2015-(31)
Foto: Anouk fotografeert

Lekker eten

Eten kan natuurlijk niet missen op een bruidsbeurs. En dus staan er buiten een heleboel toffe foodtrucks waarvan het water je in de mond loopt. Ideaal om vast voor te proeven, en is het wat voor jullie bruiloft? Neem dan natuurlijk een visitekaartje mee!

Je leest het al, Jullie Feestje kan je echt niet missen. De bruidsbeurs is op 28 en 29 oktober in de Schaapskooi in Ottoland. Tickets zijn hier te koop, en ze gaan hard, dus zorg dat je snel je aanstaande op de hoogte brengt en koop je tickets!