Van rookbommen tot paarden; elk bruidspaar doet zijn trouwfoto’s op een eigen persoonlijke manier. Zijn jullie nog op zoek naar inspiratie voor jullie fotomoment op de bruiloft? We zetten hier een aantal inspirerende en originele ideeën op een rijtje.

Photobooth

De photobooth zie je massaal terug op bruiloften. Niet alleen leuk voor het bruidspaar, maar ook zeker een mooie herinnering voor de gasten. En je hebt tegelijk ook nog eens een tof decoratiestuk op jullie dag.

IMG_4792
IMG_4800
Foto: Elise Drenthe van Lola’s Events.

Dieren

Zijn jullie echte dierenvrienden? Dan kan een foto met een dier natuurlijk niet ontbreken. Trouw je op een boerderij? Poseer dan eens bij de koeien in de wei. Of hebben jullie zelf een dier, geef hem ook een plekje op een aantal foto’s.

Donald & Rinske-463
Foto: Anouk Fotografeert.
angelique-joep-0386 Trouwfoto's
Foto: Erwin Beckers.

Laat het seizoen zien

Trouw je in de zomer, dan levert de zon fijne zomerse foto’s op. Trouw je in de winter, laat dan ook zien dat jullie foto’s in de winter zijn gemaakt! In de winter is het natuurlijk wat kouder, dus een goede reden om je aanstaande eens goed vast te pakken. Denk ook eens aan extra objecten zoals warme dekentjes; super romantisch!

Winterbruiloft 9
Foto: Mon et Mine.
Trouwen-in-het-bos-34 Trouwfoto's
Foto: OAK&FIR

Rookbommen

Het klinkt misschien wat agressief, maar rookbommen zijn helemaal in tegenwoordig. Je kunt ze in verschillende webshops verkrijgen op internet in alle mogelijke kleuren. Deze stellen gebruikten witte rook. Een plaatje toch?

bruidspaar-tattoos-rookbommen
Foto: Hanke Arkenbout.
Anouk-&-Peter---Shoot-134 Trouwfoto's
Foto: Selah Photography.

Skyline

Als je aan een skyline denkt, dan is de kans groot dat je aan New York of aan Hong Kong denkt. Maar Nederland heeft ook een prachtige skyline. Dit stel laat dat maar weer eens prachtig zien in hun trouwfoto’s.

www.wiandabongen.nl-34
www.wiandabongen.nl-32
Foto’s: Wianda Bongen Photography.

Trouwfoto’s zijn natuurlijk hartstikke persoonlijk. Hebben jullie speciale persoonlijke objecten gebruikt voor jullie trouwfoto’s?

Credits coverfoto: Lott’s