Deze mooie bruiloft is gestyled door het bruidspaar zelf. Celie en Jonathan – een Frans stel – laten zien hoe zij industrieel trouwen met een tint oranje. De bruid heeft twee prachtige outfits, waaronder een jumpsuit! Hoe vet! Zoek jij nog inspiratie voor de styling van je bruiloft of voor je trouwoutfit? Lees dan snel verder.

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Ik had twee verschillende outfits. Een jurk van Light in the box en als tweede outfit had ik een jumpsuit, die ik van Asos heb.

Wat was je favoriete onderdeel van de bruiloft?
Het was geweldig van begin tot eind. We zijn daar super dankbaar voor. Maar als ik echt zou moeten kiezen zou ik toch gaan voor de ceremonie buiten. Het was heel emotioneel!

Wat vond je van het plannen van een bruiloft?
Ik had het denk ik wel fijn gevonden om te weten welke onderdelen van een bruiloft het waard zijn om geld aan te spenderen en niet bang zijn om geld te besparen op onderdelen die niet zo belangrijk zijn. Ook zou ik niet willen stressen om het weer, want uiteindelijk zullen de gasten het plezier van de dag onthouden, ook als het regent. Het is ons overkomen en we zouden het niet anders hebben willen gehad!

Waar hebben jullie op bezuinigd?
We hebben bezuinigd op onze outfits. Als het je goed past, is het moeilijk om slechte kwaliteit van goede te onderscheiden. De locatie was ook een stuk goedkoper als we die op vrijdag zouden boeken in plaats van zaterdag, dus dat hebben we ook gedaan.

En waarop juist niet?   
De locatie van de tweede ceremonie, dit was namelijk een hotel. Ze hadden een balzaal, al het eten en slaapkamers voor onze gasten. De volgende dag zijn we er gebleven en hebben we brunch gehad met alle gasten.

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
Het merendeel van de decoratie hebben we zelf gemaakt!

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Doe vooral de dingen waar jij je goed bij voelt. De gasten zullen dan ook blij zijn en komt het eigenlijk vanzelf wel goed.

Lijstje van vendors:

Fotografie: Photography by Chloe
Locatie van de ceremonie: Strasbourg City Hall + La Villa Mathis’ garden
Locatie van de receptie: La Villa Mathis
Jumpsuit: ASOS
Jurk: Light in the box
Schoenen: Dessine moi un soulier
En: Converse 
Sieraden en haarbandje: Clémence Cabanes
Haar en makeup: Emiartistik  
Pak bruidegom: Zara
Strikje: Le colonel Moutarde
Schoenen: André
En: Converse
Jurken van de bruidsmeisjes: Morgan
Bloemen: Capucine atelier floral
Stationary: Faire part creatif 
Catering: La villa Mathis