Denk je aan een huwelijksreis, dan denk je misschien niet meteen aan kamperen. Maar ken je ook de luxe variant van kamperen? Glamping heet het, en het ziet er heerlijk uit!

Op safari

Genieten van de luxe van een huis, maar wel de charme van een tent. Dat is glamping. Deze heerlijke safari lodge is voorzien van alle gemakken, en te huur in verschillende landen.

Boek deze heerlijke vakantie hier vanaf 38 euro per nacht.

Glamping Frankrijk 1

MEGA superdeluxe

Wil je graag mega superdeluxe kamperen? Dan is deze top ‘tent’ wat voor jullie. Wat mij betreft een tent die zeer geschikt is voor een heerlijke relax vakantie. Alsof je een Afrikaanse koningin bent, zo mooi vind ik deze tent. Hij zou ook zeker niet gek staan bij mijn favoriete Game of thrones karakter; ‘the mother of dragons’ Daenerys, hehe. Hij is voorzien van alle gemakken, heeft heerlijke bedden, en heb je dat uitzicht al gezien?

Deze fantastische tent boek je vanaf 2.200 euro per week.

Glamping Frankrijk 2

Rust en ruimte aan de Atlantische Oceaan

Ben je gek op zon, zee en strand, maar heb je wel graag je eigen plekje? Dan is dit een heerlijke locatie. Je kunt op deze camping een heuse lodgetent huren die voorzien is van alle gemakken. Dat is nog eens vakantie vieren! Wel de romantiek van een tent, maar de ruimte en luxe van een huisje. Heerlijk.

Boek deze lodgetent hier. Prijzen voor een week zijn vanaf 464 euro.

Huwelijksreis glamping 2

Gezellig in Nederland

Ben je op zoek naar een luxe vakantie in Nederland? Deze heerlijke glamping locatie in Holten is top! In de tenten van deze locatie heb je zelfs een heerlijk ligbad… Ook een keuken is gewoon aanwezig in deze glamping tent. Wil je toch nog net iets meer comfort? Bij Outdoors Holten kun je dan ook een romantische lodge huren.

Boek nu! De prijzen beginnen op 200 euro voor een midweek of weekend.

Huwelijksreis glamping 1

Je kan de boomhut in!

Dit is voor mij een ultieme droom, slapen in een boomhut! Ik vind dit echt zo romantisch en origineel. De boomhutten zijn te huur op verschillende plekken in Frankrijk (Parijs bijvoorbeeld) en zijn allemaal voorzien van heerlijke bedden, je eigen toilet en een prachtig balkon waarop je de mooiste zonsondergangen kunt bekijken. Kortom, een super romantische huwelijksreis waar je nog jaren aan terug zult denken!

Boek deze boomhut nu al vanaf 119 euro voor twee nachten.

Glamping boomhut

Niet overtuigd? Bekijk dan onze andere honeymoonblogs eens. Misschien past dat beter bij jullie. Want genieten gaat het best op je eigen manier!