Ik ben GEK op roze haar. En helemaal op bruidjes die dit op hun grote dag doen! Daarom leg ik je graag uit hoe je zelf roze haar op je bruiloft hebt.

Een jaar geleden heb ik mijn haar al een keer door een kapper roze laten verven, en dat vond ik helemaal het einde! Het is tegenwoordig alleen een stuk eenvoudiger met alle tijdelijke verf die je kunt kopen. Zelf ben ik wel groot voorstander van je haar laten ontkleuren door een professional, je wilt echt geen bosje stro hebben op je bruiloft. Maar verder… kun je qua kleuren natuurlijk helemaal los gaan! Ik bedoel… kijk dan!

Genoeg inspiratie? Let’s go!

In deze video leg ik je stap voor stap uit hoe je roze haar op je bruiloft kunt hebben. Wel even oefenen voor de grote dag natuurlijk…

Wat vind jij van een kleur in je haar op je bruiloft? En welke kleur gaat het worden?