Het Girls of honour team


Eigenaar
Marit Smit – Stringer

Toen ik zelf ging trouwen kwam ik weinig originele inspiratie tegen, dat moet toch anders kunnen? Het idee voor Girls of honour voelde dan ook heerlijk… Bruiden laten zien hoe tof, origineel en persoonlijk je bruiloft echt kan zijn. Dat er geen enkele regel is waar jullie je aan moeten houden. En dat is wat ik jullie tot op de dag van vandaag nog met veel liefde laat zien! Foto: Anouk fotografeert


Sales, administratie en consult
Glenn Stringer

Girls of honour is een prachtig platform voor aanstaande bruiden, en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ben jij een leverancier die op zoek is naar een creatieve doelgroep? Dan ben je bij Girls of honour aan het juiste adres. Foto: Nienke van Denderen


Grafisch vormgever
Anouk van Ravenhorst

Anouk is trouwfotograaf, videograaf en grafisch vormgever. Ze houdt van vrolijke, creatieve beelden in een romantische stijl, die een verhaal vertellen. Foto: Anouk fotografeert  Blogger
Maud Schaepkens
Als kersvers getrouwde vrouw linkt Maud haar ervaringen aan haar professionele ontwikkeling, waarbij zij als psycholoog in opleiding is tot psychotherapeut. Ze blogt over relaties, trouwen en het huwelijkse leven, kortom: Maud geeft raad! Foto: Sandra Beckers Fotografie

Blogger
Martine Veenstra-Modderman
Martine Veenstra-Modderman is in augustus 2016 getrouwd en zit vol met verhalen, ideeën en tips die ze graag met je deelt. Ze houdt van verhalen schrijven en boeken verslindt ze in no time. Haar grootste droom is om zelf een boek te schrijven.

Blogger
Ariela Slakhorst
Ariela wil niets liever dan trouwen, maar ze moet eerst de liefde van haar leven nog tegen het lijf lopen. Tot die tijd kijkt ze plechtig minstens drie keer per jaar de Notebook en doet ze niets liever dan schrijven over ware liefde. Foto: Fiona van Kessel.


Blogger
Loïs Smit
Loïs is dol op fotograferen en bloggen. Ze maakt graag mooie plaatjes, maar kijkt er ook graag naar. Voor Girls of honour is ze de expert voor real weddings, loveshoots en styled shoots!

Blogger
Joke de Vries
Joke gebruikt de zoektocht en vondsten uit haar liefdesrelatie met Jerke in haar werk als relatieconsulent bij Buro Nij. Zij vertelt over de duurzame, intieme en realistische aspecten van de liefde.

Blogger
Elianne Speksnijder
Elianne is enthousiast over van alles-en-nog-wat. Ze is nog niet getrouwd maar ondanks haar vrijgezellenpleidooi, toch ineens aan de man. Een man op wieltjes, net als zij, terwijl ze ook ‘nooit aan de gehandicapte man zou gaan’. Gelukkig loopt alles op rolletjes (ha!) en zijn ze samen erg gelukkig! Ze geeft op haar eigen(…)wijze manier een bijdrage aan Girls of honour.


Blogger
Duygu Aydogan
Duygu droomt haar hele leven al over haar eigen bruiloft. Ze is dol op bloemen en gelooft dat kleine details een groot verschil maken. Haar motto: echte liefde overwint alles!

Blogger
Amarins de Boer
Amarins is sinds kort verloofd met haar grote liefde Philip en kan nu zelf ook eindelijk beginnen met het plannen van hun bruiloft. Ze droomt, leest en schrijft over alles wat met liefde en trouwen te maken heeft en deelt dit graag met jullie.

Blogger
Sharon van der werf
Ze zag toen ze 12 was een trouwjurk in de etalage, en is er van overtuigd dat ze ooit in precies diezelfde trouwjurk gaat trouwen. Tot die tijd woont ze eerst nog lekker samen met haar vriend, een adoptie-kat en een flinke dosis creativiteit. Daarnaast struint ze uren over Pinterest en tikt ze de hele dag artikelen op haar Macbook.


Blogger
Vera Bertens
Vera geeft in 2018 het ja-woord aan ‘haar’ John. Ze blogt hier de komende tijd als ‘Bride to Be’ over haar wedding-plan proces. Vera is illustrator en (grafisch) ontwerper en heeft een Etsy shop waarin ze haar items verkoopt. Ook werkt ze in opdracht vanuit haar studio in Tilburg en blogt ze over haar leven als illustrator op www.franjedesign.nl.

Blogger
Brenda Jolanda Broekhart