Als je net als ik gek bent op Disney, dan heb je vast al wel eens een collectie Disney trouwjurken gezien. Tot nu toe was ik nooit echt onder de indruk, maar de nieuwe collectie is echt FABULOUS!

De meeste Disney trouwjurken zitten vooral heel erg in de categorie ‘prinsessen-jurken’. Nou ben ik daar niet perse een groot fan van, en dus vond ik de trouwjurken altijd een beetje tegenvallen. Bij Disney denk ik aan magisch… Aan dromerige, zweverige jurken. Niet aan van die enorme poefjurken waar je met heel veel moeite mee naar de WC gaat, haha! En gelukkig heeft ontwerper Paolo Sebastian precies datzelfde idee!

Zijn collectie Disney trouwjurken zijn echt precies hoe ik ervan droom… Prachtige kleuren, zwevende stoffen, bizar mooie en sprookjesachtige details, kortom echt magische jurken! En dan heb ik het nog niet eens gehad over de catwalk waar de jurken op werden geshowd. Ik bedoel… waatttt?!?! Mag ik mijn bruiloft nog een keertje doen? Haha!


De video van de show… Waarom was ik hier niet bij?!

De Disney trouwjurken

Anyway, dit zijn ze dus; de trouwjurken. Mocht je er eentje willen hebben moet je helaas wel een eindje vliegen… Ze zijn alleen verkrijgbaar in Adelaide (Australië), New York, Koeweit, Singapore en Shanghai…

Wil je nog meer details van de jurken zien? In deze blog vind je echt nog veeeeel meer foto’s. Welke jurk is jouw favoriet?