Trouwen kan tegenwoordig op een heleboel manieren, maar deze rock’n’roll bruiloft is wel een heel bijzonder plaatje!

wm-goh01 rocknroll-bruiloft-1wm-goh03 wm-goh04

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
Omdat het na 13 jaar samen te zijn, wel tijd was voor een feestje ;)

Maar even serieus, het voelt als de ultieme bevestiging van onze relatie. Het maakt het verhaal af, hij is nu niet meer mijn vriendje maar mijn man. Het is ook echt de gelofte om voor altijd voor elkaar te gaan en er altijd voor elkaar te zijn.

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Veel op internet en Pinterest gekeken voor inspiratie. Vooral één merk sprong er voor mij echt uit. Op internet ook verschillende sites van winkels bekeken. Eén winkel verkocht het betreffende merk en ook veel in de stijl die ik leuk vond. Dus in die winkel ben ik op zoek gegaan naar de perfecte jurk. Samen met mijn moeder, schoonmoeder en zusjes een middag op pad geweest, en meteen geslaagd. Uiteindelijk was het toch een jurk geworden van het merk waarvan ik van tevoren zei dat die het echt niet ging worden… Maar die sprak me toch het meeste aan en niet onbelangrijk hij stond gewoon het beste bij mij en mijn figuur.

Omdat ik alleen de trouwjurk te saai vond, moest er wel een accessoire bij die eruit sprong. Op Pinterest heb ik een foto gevonden van een strik die ik supergaaf vond. Een vriendin van mij kan geweldig naaien, dus die heeft hem voor mij gemaakt. Met in dezelfde kleur geverfde schoenen, mijn fifties kapsel en sluier maakte dit het plaatje voor mij helemaal compleet.

wm-goh14 rocknroll-bruiloft-2wm-goh18 wm-goh21 rocknroll-bruiloft-3wm-goh22

Hoe zag jullie dag er uit?
Helemaal zoals we het hadden gehoopt! Een super relaxte en gezellige dag met een hoop lieve mensen om ons heen.

Ik heb me ’s ochtends bij mijn schoonouders omgekleed, waar Martin mij op kwam halen. Daarna gingen we naar de kroeg waar we elkaar hebben versierd, om enkele foto’s te maken. Die ging speciaal voor ons even open, dus helemaal leuk!

Daarna door naar Lijm en Cultuur te Delft. Een super stoere industriële locatie waar de fotoshoot was, waar de fotografen echt de meest toffe foto’s hebben gemaakt. Nog even relaxed gepicknickt in de zon, voor we naar de ceremonie gingen.

De ceremonie was in de achtertuin van onze locatie de Hertenhorst waar we verder de gehele dag bleven. Daar hadden onze ceremoniemeesters alles super mooi opgebouwd. Dankzij onze top ambtenaar Ton van Schijndel hadden we een super persoonlijke ceremonie met allemaal verhalen van vrienden en familie.

Daarna toast, taart, barbecue in de tuin. En uiteraard een heerlijk feest met topband Twenty Sicks tot in de late uurtjes.

wm-goh25 wm-goh26 rocknroll-bruiloft-4 wm-goh30 wm-goh31 rocknroll-bruiloft-5 wm-goh33 wm-goh36

Waar hebben jullie op bezuinigd?
Eigenlijk hebben we niet bewust ergens op bezuinigd. Wel hebben we bewust de keuze gemaakt om geen receptie te houden, en alleen de mensen uit te nodigen die dichtbij ons staan. Daardoor hadden we ’s avonds maar 90 gasten, waardoor het wel echt ons feestje was met een super leuke en hechte groep mensen die ons erg geliefd liet voelen.

Ook hebben we wat versiering zelf gemaakt, zoals enkele slingers, plantenpotjes, flessen voor kaarsen e.d.. Met bijkomend voordeel dat het enkele erg gezellige middagen met vriendinnen gaf.

En waarop juist niet?
Op de trouwringen, die houd je toch de rest van je leven om, dus die moesten ons echt aanspreken.

Daarnaast ook niet op de ceremoniemeesters. Dit hadden we kosteloos door vrienden kunnen laten doen, maar doordat we een locatie hadden waarbij we alles zelf moesten doen, was er zo veel dat geregeld moest worden, dat we dit liever door professionals lieten doen. Zo konden onze vrienden ook gewoon mee feesten met ons, en hoefden ze niet in de stress te zitten. Het was echt de beste beslissing ooit. Mede door hen werd het echt the best day ever.

wm-goh38 rocknroll-bruiloft-6 wm-goh41 wm-goh42

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
Zelf hebben we dus een gedeelte gemaakt. Een gedeelte komt van Etsy en van de Swan Market. En de ceremoniemeesters hebben nog een groot gedeelte van de versiering verzorgd. Bijvoorbeeld het prieel tijdens de ceremonie en de tikibar.

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Volg je hart, maak het echt jullie dag. Doordat we dit gedaan hebben, kunnen we de rest van ons leven terug kijken op een top dag die voor altijd in ons geheugen is gegrift.

En nog een tip, ga op zoek naar een fotograaf die jullie stijl begrijpt. Onze fotografen hebben door hun creativiteit en inzichten onze stijl naar een nog hoger plan gebracht. Daardoor hebben we nu het allermooiste fotoalbum van de hele wereld, die onze dag helemaal perfect samenvat.

wm-goh05 wm-goh07 wm-goh08 rocknroll-bruiloft-7 wm-goh11 rocknroll-bruiloft-8 wm-goh12

Lijstje van vendors:
Ceremoniemeesters en styling: Proud Mary Events & Weddings
Barbecue: Grill’n Smoke

Locatie: De Hertenhorst
Fotograaf en design voor de kaart en album: Van kaartjes tot kiekjes
Ontwerp tekeningen trouwkaart: Sascha Sevic van Dragon Tattoo
Taart: Torta Deliziosa
Hapjes: Toff catering
Koffie: Ketelbinkie
Ringen: Steltman juweliers
Haar en make-up: Sugarcoated
Band: Twenty Sicks
Bloemen: Flowers of Love