Ik blijf het heerlijk vinden als ik een fotoshoot in mijn inbox krijg die zo bijzonder, origineel en mooi is als deze. En ook als is ‘celestial’ een Engels woord, het omvat dit bruiloft thema perfect!

Bedenk er ook maar eens een ander woord voor dat net zo magisch is als ‘celestial’… Gelukt? Dan hoor ik het graag, want ik kan er niet op komen. Maar dat woord is niet het enige wat magisch is aan deze shoot. De stationery met goud glanzende details, de wat donkere sfeer van de foto’s, en de dromerige jurken van de bruiden… Alles past perfect bij elkaar en maakt dit echt tot een droombeeld! Ik heb eigenlijk nog nooit zo’n mooi bruiloft thema voorbij zien komen.

Ook zo’n tof bruiloft thema op jullie trouwdag? Dan moet je bij deze leveranciers zijn:
Fotograaf | ALLEGRAFIE | www.allegrafie.nl 
Videograaf | Pink Popcorn Creative | www.pinkpopcorncreative.com 
Styling & bloemen | Fig & Forest | www.figandforest.com 
Haar & Make Up | Madhvi Sahti | www.madhvisahti.nl 
Bruidstaart | Taarten van Jansen | www.taartenvanjansen.nl 
Trouwjurken | Mim’s Mooiste | www.mimsmooiste.nl 
Sieraden | Bobini Roots | www.bobiniroots.com 
Modellen | Anke & Liselore via Mix Models | www.mix-models.nl