Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Ga je bruiloftstyling huren! In deze blog vind je de voordelen van het huren van de bruiloftstyling.

Het plannen van de bruiloft kan soms al stressvol genoeg zijn. Daarom is het helemaal niet gek als je sommige dingen uit handen geeft. Naast dit zijn er nog een paar redenen waarom het fijn is om de styling voor de bruiloft te huren. Als ik mijn bruiloft kon overdoen, zou ik de styling in ieder geval zeker weten gaan huren. Pff, ik zie mezelf nog lopen door de stad een dag voor de bruiloft, bezweet en al, vliegend van de ene bloemist naar de ander, omdat ik de bloemen voor in de vaasjes vergeten was (en ik dat perse zelf wilde regelen)… Dat nooit weer!

Een passend plaatje

Een stylist weet wat ze doet, heeft ervaring en weet precies de sfeer te creëren die jullie voor ogen hebben. Ook als je geen flauw idee hebt van wat er allemaal mogelijk is, neemt de stylist je bij de hand en styled de bruiloft zodat het bij jullie past.

Zijn jullie zelf heel creatief? Bij sommige leveranciers is het ook mogelijk om alleen producten te huren. Dus kun je uitkiezen wat voor spullen je wilt gebruiken en zelf aan de slag met het inrichten van de locatie(s). Tip: maak een zorgvuldige planning wanneer je de locatie(s) gaat aankleden en dubbelcheck of je alles hebt. Zodat je niet, zoals ik, een dag voor je bruiloft, met het zweet op je kop, door de stad vliegt, omdat je nog iets nodig hebt.

Je hoeft alleen maar ‘ja’ of ‘nee’ te knikken

Het wordt allemaal voor je geregeld! Natuurlijk ga je wel in gesprek met de stylist. Je bespreekt samen wat jullie graag willen op de bruiloft en de stylist geeft de mogelijkheden aan. Maar verder hebben jullie er op de bruiloft (en tijdens de voorbereidingen) geen omkijken meer naar, behalve dan om het te bewonderen natuurlijk. Daar kun je de bruiloft stylist zeker weten op vertrouwen!

Geen gezeul van spullen

Leuk dat vintage kastje op Marktplaats, halen we wel even op. Naar de brocante markt in het midden van het land gaan we ook nog even heen om spulletjes te scoren. Klinkt leuk, maar heb je er verder wel over nagedacht? Transportgebeuren (past het kastje wel in de achterbak of moeten we een aanhanger regelen?), contact met de verkoper (tal van mailtjes heen en weer om een passende dag en tijd af te spreken), frustratie omdat je op de markt niets kunt vinden of juist door de bomen het bos niet meer ziet, omdat je alles leuk vindt. En dan heb ik het nog niet eens gehad over zorgen dat al je verzamelde meubeltjes en decoraties op de juiste locatie(s) van de bruiloft komen te staan. Wat een gedoe! Ik zeg huren die handel. Tenzij je natuurlijk van bovenstaand een kick krijgt, of het je hobby is, of als je zeeën van tijd hebt… dan heb ik niets gezegd…

Verantwoord

Persoonlijk ben ik hier een grote voorstander van! De styling huur je en dat betekent dat alles na afloop van je bruiloft weer teruggebracht wordt en daarna natuurlijk opnieuw gebruikt door andere bruidsparen. Super verantwoord! Best zonde namelijk als er na de bruiloft niets meer gedaan wordt met de zelfgemaakte en aangeschafte slingers, tekstborden e.d., toch? Een klassiek 60-delig servies is vast niet iets wat je dagelijks gebruikt… tenzij je een restaurant wilt openen. Maar die kans schat ik vrij klein in, dus huren is de ideale oplossing!

Voor ieder budget wat wils

Ook voor een klein budget kun je terecht bij onze bruiloftstylisten. In het gesprek kunnen jullie precies aangeven wat voor budget er beschikbaar is. De stylist bespreekt aan de hand daarvan de mogelijkheden en zo krijgen jullie de beste styling op maat.

Het is onweerstaanbaar!

En naast al die voordelen is dit misschien nog wel de hoofdzaak: het is fantastisch, prachtig mooi! Daar ben je het wel met me over eens hé?!

Bruiloftstyling huren doe je hier

Bij onze Lievelingsleveranciers natuurlijk:

In Style Styling & decoraties
Brisked
Velvet Green
BEST DAY EVER Events
Happy Vintage
LiefsLabel
Myrthe Regelt Het

Zin in een portie inspiratie over bruiloftstyling? Bekijk onderstaande blogs eens:

Foto’s: Unsplash.com