Als je gaat trouwen wil je daar natuurlijk je geliefden bij betrekken. Moeders zijn vaak erg belangrijk voor aanstaande bruiden. Betrek je moeder bij de bruiloft met deze originele ideeën.

Vraag naar haar verhaal
Nodig je moeder thuis uit om haar te vragen naar haar bruiloft. Eventueel kun je hier natuurlijk ook je schoonmoeder en oma’s voor uitnodigen. Hoe zag hun speciale dag eruit? Wat hadden ze aan? Wat vonden ze het leukst? Schrijf de dingen die je aanspreken op, dit kan je dan weer gebruiken in je eigen bruiloft!

Shoppen
Je gaat met je moeder natuurlijk winkelen voor je droomjurk. Maar het is net zo leuk om op stap te gaan voor haar jurk! Jouw bruiloft is voor haar een hele belangrijke dag, en ook zij wil er graag fantastisch uitzien.

Eten&drinken
Maak een gezellige date om de wijn voor je bruiloft te proeven, of de taart, of het diner… Eten& drinken zijn perfect voor een middag of avond met je moeder (en een wijnproeverij vraagt natuurlijk om meerdere vriendinnen!).

Erfstukken
Vraag moeder eens of er nog bijzondere erfstukken of tradities in de familie zijn. Misschien is er wel een familie recept wat je kunt verwerken in jullie diner. Of misschien heeft je moeder nog wel een prachtige ketting die al generaties meegaat…

Hoe betrek jij je moeder bij de bruiloft?

Foto: Unsplash.com