Trouwen in Frankrijk was altijd al een droom voor Anouk en Bart. En dat deze droom op zo’n mooie manier werkelijkheid werd… Dat hadden ze nooit gedacht!

IMG_3741 IMG_3778 IMG_3855 IMG_3868 IMG_3997

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
We wilden altijd al trouwen maar hadden ook veel andere wensen: Reizen, nieuw huis kopen. Na acht jaar werd het tijd om onze liefde te bezegelen en ging Bart op zijn knieën. Het leek ons geweldig om de liefde te vieren met onze familie en vrienden.

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Anouk wist best wel goed wat voor jurk ze wilde. Niet te truttig, beetje vintage look, maar wel wit. Na al een paar winkels bezocht te hebben kwam ze bij Van Os in Alkmaar terecht. Daar hebben ze nieuwe trouwjurken met vintage-look. Daar vond Anouk ‘de Jurk’. Anouk: ‘Ik wist het gelijk toen ik m aan had. Dit is ‘m. En als je vriendinnen dan gaan huilen dan weet je het zeker!’.

IMG_4045 IMG_4048 IMG_4059 IMG_4101 IMG_4139 IMG_4183 IMG_4229

Hoe zag jullie dag er uit?
Wij wilden altijd al trouwen in Frankrijk. Lekker lang tafelen in een Franse tuin, dat leek ons fantastisch! Het was even zoeken, maar gelukkig kwamen we in contact met Lola’s en konden we het realiseren. Zij hebben een prachtig huis tot hun beschikking in Frankrijk, met een hele grote tuin waarin we de gehele bruiloft van begin tot einde hebben gevierd.

Onze gasten arriveerden allemaal op vrijdagavond. We hebben gezellig gegeten en na eventjes de dansvloer getest te hebben, heeft onze ceremoniemeester Ginger iedereen op tijd naar bed gestuurd (voor zover wij weten dan).

De volgende dag hebben we eerst samen foto’s gemaakt in de prachtige omgeving en ’s middags was het grote moment daar. Het was erg mooi weer dus we konden lekker alles buiten doen. Om drie uur was de ceremonie. Al onze gasten zaten op mooi opgemaakte strobalen en wij waren het middelpunt. Samen natuurlijk met Anouk haar vader die de ceremonie voltrok. Na elkaar het ja-woord gegeven te hebben deden we een toast midden in de
prachtig in bloei staande tuin. Vervolgens weer wat foto momenten met al onze gasten.

Na wat lieve woorden en voordrachten van onze familie en vrienden werd de tafel opgedekt. Lange tafels op het terras aan de voorkant van het huis. We hebben heerlijk gegeten met dank aan Masterchef Stan en team Lola’s. Na het desert werd het tijd om de dansvloer te openen. Wij deden de openingsdans en vervolgens barstte het feest los…

Zondagochtend hebben we afgesloten met een brunch, waarbij alle verhalen nog eens smakelijk vertelt werden.

IMG_4394 IMG_4425 IMG_4458 IMG_4461 IMG_4529 IMG_4664 IMG_4674 IMG_4683 IMG_4792 IMG_4800

Waar hebben jullie op bezuinigd?
We hebben veel decoratie zelf gemaakt. Bijvoorbeeld wegwijsbordjes, menukaartjes en de bloemstukken. En we hadden een goed team van familie en vrienden die ons hierbij hielpen en waarmee we tegelijkertijd superveel lol hadden.

En waarop juist niet?
We probeerden bij alle uitgaven wel te bezuinigen, maar tot op zekere hoogte. Het mag niet ten koste gaan van de kwaliteit.

IMG_5022  IMG_5190 IMG_5202 IMG_5214 IMG_5326 IMG_5332-2

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
Naast de dingen die we zelf gemaakt hadden kwam het meeste van Lola’s. Lola’s begreep precies wat voor sfeer wij wilden creëren. Ze hadden vaak aan een woord genoeg om te begrijpen wat we bedoelden. Ze hebben het erg mooi en precies naar onze wensen aangekleed!

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Houd vast aan wat je voor ogen hebt. Neem geen genoegen met minder. Met veel creativiteit en de juiste mensen om je heen gaat dit zeker lukken!

IMG_5393 IMG_5593 IMG_5675 IMG_5718

Lijstje van vendors:
Fotograaf en Make-up Artist: Elise Drenthe van Lola’s Events
Locatie: Vitrey-Sur-Mance via Lola’s Events
Taart: Stan Broere Masterchef
Weddingplanner: Lola’s Events
Bloemwerk: Bruidspaar
Drukwerk: Vriendin van het bruidspaar