Ik ben extreem gek op schoenen! Mijn kast puilt ervan uit… Ik ben dan ook een groot voorstander van toffe trouwschoenen op je bruiloft!

Ik heb voor jullie dus een paar uur gezocht op het web naar de mooiste trouwschoenen. Deze 5 vielen mij op, en dus deel ik ze graag met je.

Hysterische trouwschoenen

gekke-pumps-bruiloft-harrow

Laten we beginnen met de gekste van het stel. Als het kon zou ik elke dag van dit soort heerlijk, hysterische schoenen dragen! En dan de tekst… ‘He was like… And I was like…’, ik verzin er zelf dan achteraan ‘let’s get married!’. Hihi! Je shopt deze geinige pumps voor 60 euro bij Asos.

Eenvoudige beauty’s

kennel-schmenger-pumps-cognac-bruiloft

Deze pumps zijn een goede aanvulling voor elke schoenenkast! De kleur is helemaal perfect voor de herfst en winter. Dus trouw je in een van die seizoenen? Scoor dan zeker deze KENNEL + SCHMENGER pumps voor 169,95 euro.

Pumps voor een senorita!

miss-selfridge-zwarte-embroidery-pumps-bruiloft

Hoe tof zijn deze pumps? Ik zie al helemaal een Spaanse trouwjurk voor me, net iets hoger aan de voorkant, en dan deze sexy trouwschoenen erbij. Zie jij ze ook wel zitten? Voor 86,66 zijn ze van jou!

Classy trouwschoenen met een lage hak

paco-gil-klassieke-fluwelen-blauwe-pumps-bruiloft

Lage hakjes zijn ideaal op je trouwdag, zeker als je meerdere locaties bezoekt op jullie dag. Deze fluwelen schoentjes vind ik helemaal het einde! Zeker voor een winterse bruiloft… Ze kosten 169,95 euro.

Snoepjes van schoentjes

salvatore-ferragamo-zachtroze-pumps-bruiloft

Hoe zoet zijn deze schoentjes?! Niet alleen ideaal vanwege de lage hak, maar ook de kleur is perfect. Zachtroze schoenen kun je na je bruiloft nog zoveel dragen! En de lage hak is trouwens ook weer helemaal terug van weggeweest… Voor 500 euro zijn ze van jou!

Koop jij bijzondere trouwschoenen? Of ga je voor klassiek wit?