Onder je trouwjurk hoef je echt geen standaard witte trouwschoenen te dragen. Daarom zochten we 5 paar schoenen uit voor jou als moderne bruid!

Je kunt je trouwschoenen bijvoorbeeld aanpassen op het kleurenthema van jullie bruiloft. Hoe tof is dat? En nog een extraatje is dat je deze trouwschoenen na jullie bruiloft ook nog gewoon aan kan, dus een extra reden om eens flink geld uit te geven aan een nieuw paar! ;)

Groene velvet trouwschoenen

Velvet (in het Nederlands gewoon fluweel) is denk ik echt de grootste trend van het komende jaar. En niet alleen voor de feestdagen (je hebt vast íets van fluweel gedragen). Nee, dit fijne stofje blijft! En hoe mooi zijn dan deze groene, fluwelen pumps. Groen is ook nog eens een van de trendkleuren in de trouwwereld komend jaar, dus met deze schoenen zit je helemaal goed! Je koopt ze bij Sascha voor 49,99 euro.

groene-velvet-pumps-met-bandje-sascha

Platte sandaaltjes voor een bohemian bruid

Ben je niet zo’n fan van hakken? Komt dat even goed uit! Want sandaaltjes zijn superleuk onder een trouwjurk, en zeker als ze net even een chique detail hebben zoals deze. Goud blijft trouwens voorlopig ook nog een goeie kleur! Voor 64,99 euro zijn deze sandaaltjes van jou.

nude-sandalen-met-gouden-details-trouwschoenen-sascha

Sexy rode pumps

Ben jij dol op rood? Zijn je nagels altijd deze sexy kleur? Dan kan je eigenlijk niet anders dan trouwen in deze mooie pumps! Rode schoenen kunnen misschien wel spannend zijn onder een witte trouwjurk, dus denk daar goed over na. Niet elke jurk kan dit hebben! Waar ze sowieso goed bij passen? En korte trouwjurk! Deze pumps kosten 119,99 euro bij Sascha.

steve-madden-rode-pumps-trouwschoenen-sascha

Suede sandalen met een hak

Mijn eigen trouwschoenen waren ook in deze mooie cognac kleur, en daar heb ik nog steeds geen spijt van. Eigenlijk past deze kleur namelijk is elk seizoen en bij bijna elke trouwjurk wel. Ook ga je hier nog veel plezier van beleven na je trouwdag! Voor 99,99 euro zijn ze van jou…

suede-sandalen-met-hak-trouwschoenen-sascha

Metallic trouwschoenen

Deze schoenen zijn momenteel mijn favoriet! Wie durft? Metallic is zo chique en momenteel ontzettend in. Daarnaast is de hakhoogte ook ideaal om een hele dag op te lopen. En de prijs is ook nog eens erg mooi, je koopt ze namelijk voor maar 49,99!

metallic-sandalen-met-hak-trouwschoenen-sascha

Ben je na deze blog nog steeds op zoek naar pumps? Kijk dan nog even verder bij Sacha.

Welke trouwschoenen zijn jouw favoriet?