Op zoek naar een origineel cadeau voor Valentijn? Ik heb mijn favorieten voor je op een rij gezet. Deze cadeaus koop je bij Etsy, Douglas, Horloge.nl en Travelbird.

Jarenlang riep ik dat ik Valentijn commerciële onzin vond. Cadeautjes kopen; daar deed ik dus niet aan mee. “Het is toch veel leuker om af en toe spontaan een cadeautje voor mijn kerel mee te nemen?” Riep ik dan heel hard. Totdat ik me begon af te vragen hoe vaak ik dat nou echt deed. Niet vaak genoeg, vond ik.

Met de staart tussen de benen moest ik bekennen dat het misschien toch niet zo’n heel gek idee is om Valentijnsdag aan te grijpen voor het kopen van een Valentijnscadeau. Maar laat het dan in elk geval wel een origineel cadeau voor hem zijn.

1. Gebreide wanten voor twee

valentijn-cadeau---wollen-handschoenen
Wil je met de winterse kou toch gezellig hand in hand lopen? Dat kan met deze grappige gebreide wanten voor twee.
Prijs: € 34,79
Te koop bij: Etsy.

2. Sound Wave op print

valentijn-cadeau-sound-wave
Jouw liefdesverklaring vereeuwigd met deze sound wave. Hoe werkt het? Je spreekt een paar lieve woorden in zoals bijvoorbeeld “Jij blijft me altijd lief”. Vervolgens wordt dit vertaald naar een sound wave en wordt er een mooi printje van gemaakt. Romantisch!
Prijs: € 31,43
Te koop bij: Etsy.

3. Kunstwerkje

valentijn-cadeau-kunst
Met stip mijn favoriet. Want wat is dit een schattig kunstwerkje. Helaas is it specifieke kunstwerkje uitverkocht. Maar de maakster heeft wel vergelijkbare creaties online staan en kan ook speciaal voor jou iets op maat maken.
Prijs: € 129,06
Te koop bij: Etsy.

4. Adventure is out there

valentijn-cadeau-kaart-met-tekst-let's-take-adventure-together
Zijn jullie echte reistijgers? Met deze poster boven de bank, blijf je elkaar eraan herinneren dat het nodig tijd wordt voor een nieuwe avontuur.
Prijs: € 16,37
Te koop bij: Etsy.

5. Hipster baardolie

valentijn-cadeau-hipster-baardolie-met-kam
Is jouw vriend een echte hipster, compleet met baard en alles? Dan wordt hij vast blij van dit setje met baardkam en baardolie!
Prijs: € 16,95
Te koop bij: Etsy.

6. Paco Rabanne – 1 Million

valentijn-cadeau-Paco-Rabanne
De 1 Million man is flamboyant, moedig en gebruikt zijn charme door te spelen met humor. Deze Paco Rabanne geur doen denken aan mandarijn, pepermunt, roos, kaneel, leder en amber.
Prijs: € 49,01, tijdelijk incl. 25% korting
Te koop bij: Douglas.

7. Leren toilettas – handgemaakt

valentijn-cadeau-leren-toilettas
Kan de toilettas van jouw kerel wel een upgrade gebruiken? Deze stoere handgemaakte variant schittert tijdens jullie vakantie in de hotelbadkamer.
Prijs: € 75,41
Te koop bij: Etsy.

8. Romantische kussenslopen

valentijn-cadeau-kussensloop-i-love-you-more
Wie wil er nou niet op zo’n romantisch kussen slapen?
Prijs: €24,17
Te koop bij: Etsy.

9. Festina horloge

valentijn-cadeau-Festina-horloge-cadeauset
Houdt jouw kerel van stijl en klasse? Dan doe je hem een plezier met deze Festina cadeauset.
Prijs: € 149,00
Te koop bij: Horloge.nl.

10. Dolce & Gabbana – The one

valentijn-cadeau-Dolce-en-Gabbana-The-one
Een geur die tegelijkertijd klassiek en modern, dynamisch en tijdloos is. Een kruidige, oriëntaalse creatie, gebaseerd op de geur van tabak en edel hout.
Prijs: € 50,54, tijdelijk met 10% korting
Te koop bij: Douglas

11. Weekend Berlijn

Weekend berlijn citytrip

Is een cadeautje aan jouw kerel eigenlijk niet besteed? Ligt het binnen 5 minuten na uitpakken geheid te verstoffen in een hoekje? Zonde! Geef liever iets leuks om samen te doen cadeau. Bijvoorbeeld een weekendje Berlijn!
Prijs: v.a. € 89,-
Te koop bij: TravelBird