Happy Vintage

Ik creëer
Mooie plaatjes, een fijne sfeer, persoonlijke bruiloften, knusse settingen en totaal belevingen. Ik krijg er een kick van om mensen te leren kennen en iets van hun persoonlijkheid te vertalen naar de sfeer op hun bruiloft. Om mensen advies te geven en te kunnen helpen bij zo’n belangrijke dag. Om mensen op hun gemak te stellen en te zorgen dat er geen stress is in de aanloop naar de bruiloft.

Met mijn team & spullen zorg ik voor wauw momenten, voelen je gasten zich welkom en op hun gemak, staat sfeer en gezelligheid centraal en wordt het ècht jullie bruiloft. De afgelopen jaren deed ik dit al voor al deze lieverds!

Ik geloof
Dat jullie bruiloft moet staan voor wie jullie (samen) zijn en geen gekopieerd plaatje van Pinterest. Ik geloof dat niks moet en alles mag, zolang het goed voelt en bij jullie past. Ik geloof dat de styling van jullie bruiloft enorm bijdraagt aan de sfeer tijdens de dag. Ik verkies ‘echt’  altijd boven ‘perfect’. Ik geloof dat de liefde die jullie gaan bezegelen het aller allerbelangrijkste is, dus focus je daar op, dan regelen wij de rest. Hoe? Dat zie in de video hieronder!

Ik ben

Joske, 31 lentes jong, dol op buitenleven, dieren & natuur, zweer bij “ben maar jezelf er zijn al zoveel anderen”, ben Eigenwijs met een hoofdletter E. Ik hou niet van poespas, maar wel dicht bij jezelf blijven en doen wat goed voelt.

Afspraak, informatie, sparren, koffie? Neem contact met me op!

Liefs!

Foto credits: Oak&Fir, Kim Vulders en Suegraphy

Wat vindt Marit ervan:

Joske en haar team maken echt de mooiste bruiloften werkelijkheid! Wat het beste werkt? Als je Joske de vrije hand geeft om iets te bedenken wat bij jullie past. Dan ontstaat er magie!

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden