Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Nature Weddings

Bij Nature Weddings kom je voor avontuur en belevenis, niet voor het perfecte Pinterest plaatje. Jullie weten heel goed wat de tradities zijn, maar zien ook hoe het anders kan! Een bruiloft zoals jullie zijn, precies zoals jullie het willen en niet omdat het nou toevallig zo hoort…

Ik ben Michele, en al vrij snel had ik door dat ik geen traditionele weddingplanner ben. Ik vind het heerlijk om met jullie iets te plannen dat echt origineel is, en helemaal bij jullie past!

Met mijn gezin leven we in de weekenden als een soort nomaden, we hebben heel Nederland gezien en daarnaast nog 60 andere landen. Als jullie dus op zoek zijn naar iemand om je elopement te organiseren, ben je bij mij aan het juiste adres!

Het liefst organiseer ik kleine, intieme bruiloften, maar voor een grote festival bruiloft met kampvuur kan je mij ook zeker bellen.

Mijn creatieve brein vindt het te gek om met jullie mee te denken en toffe ongedwongen plannen te maken in de natuur, vol van avontuur en belevenis. Wil je weten hoe dat eruit ziet? Kijk dan zeker ook op mijn Instagram account voor inspiratie. Van een viking bruiloft tot uit het vliegtuig springen, skiën in de bergen of surfen aan de zee, ik denk graag met jullie mee. We gaan op zoek naar wat bij jullie past.

Spreekt jullie dat aan? Dan kijk ik er heel erg naar uit om jullie te ontmoeten!

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?