Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

FBLS Weddings

Hi! Wij zijn Mandy & Michelle, beiden weddingplanner en eventmanager bij FBLS Weddings. Waar onze grote voorliefde bij FBLS Weddings voor bruiloften vandaan komt? Dat kunnen we je helaas niet vertellen. Maar dat we beiden dolgelukkig worden van dit werk? Dat kunnen we zeker bevestigen! De voelbare liefde en het geluk tijdens een bruiloft, maar ook de weg ernaartoe, is zo groot; het is een enorme eer om daar deel van uit te mogen maken.

Als professioneel ceremoniemeester en weddingplanner, ondersteunen we jullie graag tijdens de bruiloft en in het voortraject met de planning en organisatie van jullie speciale dag. We helpen graag bij het maken van de juiste keuzes, scheppen de noodzakelijke orde in de chaos en zorgen ervoor dat ook de kleinste details kloppen. Details die jullie bruiloft ook echt jullie bruiloft maken.

Elk verhaal is uniek, wij organiseren daarom geen bruiloften waarvan er dertien in een dozijn zitten, maar werken altijd op maat, persoonlijk en bijzonder. Welkom in Limburg, waar FBLS Weddings jullie unieke liefdesverhaal graag vertelt en omtovert tot de mooiste dag van jullie leven.

Tip! Toch liever zelf aan de slag met het plannen van jullie bruiloft? Ga dan naar onze Viva La Wedding webshop met tools om het plannen van jullie bruiloft nog leuker te maken en de belangrijkste mijlpalen in de voorbereiding te vieren. Leuk om cadeau te geven én te krijgen.

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?