Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

ELSKER LIVET

Zoek je rust en kwaliteit in de organisatie van jullie bruiloft? Ik breng overzicht en expertise, en dat geeft rust. Tegelijkertijd ga je enthousiast worden van mijn suggesties om het meeste uit het moment te halen. Ik lever maatwerk door bij jullie aan te sluiten. En yup, als we die klik hebben dan ga ik above and beyond om jullie verwachtingen te overtreffen. Om een impact te creëren, die onder ieders huid kruipt, waarna het zich vestigt in alle harten!

Ik houd van bruidsparen die graag hun eigenheid tonen in hun keuzes. Die authentiek durven zijn en op die manier hun liefde maximaal vieren. Ik houd van grootse vieringen met een intiem karakter. Ik wordt stuiterend blij van de leveranciers die we hebben verzameld, die zo mogelijk nog meer staan te popelen om op jullie bruiloft te excelleren. En ja, ik ben een beetje bruiloft-verwend; ik weet heel goed wat mooi is en wat heel goed werkt!

Ik ben Boutique Weddingplanner en Ceremoniemeester. Ervaren en gediplomeerd. Ik kan op elk moment van jullie organisatie instromen, waar jullie dat prettig vinden. Dan kijken we wat er moet gebeuren en wat de taakverdeling zal zijn. Ik werk eigenlijk altijd samen met jullie eigen bruidspersoneel, zodat zij maximaal betrokken zijn, maar ook maximaal ontlast worden.

Stap 1 is kennismaken. Ik vind het heel leuk om jullie te ontmoeten en te horen over jullie liefde en plannen! Bel/app/mail me om een vrijblijvende afspraak te maken.

[red_button url=”http://www.elskerlivet.nl/?utm_source=Google&utm_medium=Ad&utm_campaign=Girlsofhonour” style=”orange” size=”large” type=”round” target=”_blank”] Learn more [/red_button]
Foto’s: FOR LOVE WE LIVE, Luther Hartog en Sjoerd Booij
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?