Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

The Wedding Shooters

The Wedding Shooters is geboren uit liefde voor fotografie en videografie, en naast onze liefde voor het vak is het ook ontstaan door liefde voor elkaar, als stel delen we onze passie. Als afgestuurd foto- en videograaf maken wij beelden voor bruiloften omdat we geloven dat dit een van de mooiste momenten in iemands leven is, en we willen deze momenten voor altijd vastleggen om te koesteren. Elk bruidspaar is anders en elke bruiloft is anders, dit maakt het voor ons zo fantastisch leuk om te mogen doen omdat we iedere keer een ander verhaal, jullie verhaal, mogen vertellen.

Wat ons uniek maakt is dat wij samen als stel het leven vieren, hierdoor hebben we een sterke chemie samen en weten we met een blik naar elkaar precies wat we bedoelen.

Onze stijl is warm, spontaan & liefdevol. Onze stijl is erop gericht om de liefde en de verbondenheid tussen jullie als bruidspaar en jullie gasten te vangen.

Wij geloven dat een bruiloft een unieke en persoonlijke gebeurtenis is en we vinden het belangrijk dat jullie als bruidspaar helemaal jezelf mogen zijn en de dag op jullie eigen manier mogen beleven. Wij als team zijn er om deze emoties te vangen en te bewaren voor de rest van jullie leven.

Onze bruidsparen waarderen onze professionele en spontane aanpak, en we zijn trots op de prachtige resultaten die we samen bereiken. Onze passie voor het vak zorgt ervoor dat we ons blijven ontwikkelen en innoveren, zodat we steeds de beste foto’s en video’s kunnen maken.

We leren jullie heel graag kennen tijdens een kennismakingsgesprek bij ons thuis. Tijdens dit gezellige gesprek met een lekkere kop koffie of thee leren we elkaar gelijk een beetje kennen, kijken we mee naar jullie planning, beantwoorden we jullie vragen, vertellen we hoe wij te werk gaan en laten we jullie een aantal mooie albums zien en hoe je deze zelf mag samenstellen.

We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten en jullie verhaal te mogen vertellen,

Met veel liefde,
Tessa & Berend

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?