Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

We Love Oldtimers

Bij We Love Oldtimers houden we van allerlei soorten oldtimers. Of jullie voorkeur nou uitgaat naar een stoere krachtpatser of een romantisch exemplaar, je bent bij ons aan het juiste adres! Onze oldtimer familie bestaat uit Volkswagen bussen, Volkswagen Kevers, een Porsche 356 Speedster, Ford Mustangs, een MG B, lelijke eendjes en een schattige Mini Cooper. Het ultieme trouwvervoer voor jullie speciale dag!

Wanneer je in één van onze oldtimers langsrijdt, zal iedereen jullie nakijken. Een spectaculaire entree is gegarandeerd! Daarnaast zijn ze ook enorm fotogeniek. Er zijn oneindig veel leuke manieren te bedenken om de oldtimer in jullie foto’s te gebruiken. Met een creatieve fotograaf komt dit helemaal goed!

Onze oldtimers zijn in het hele land te huur. Jullie kunnen de auto zelf bij ons op komen halen, maar wij bieden ook een breng- en/of haalservice aan. Daarnaast kunnen jullie er ook voor kiezen om de gehele dag rondgereden te worden door één van onze chauffeurs. Dat is pas luxe!

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via onze website of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en prijzen.

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?