Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Keep Its Find Bridal

Unique & Exclusive bridal gowns. Keep Its Find Bridal is een bridal boutique voor de bruiden who want to do it a little different and shine their own light in doing so.

Het hart van Keep Its Find bridal is om een plek te creëren waar bruiden unieke en moderne trouwjurken kunnen vinden die passen bij hun eigen one-of-a-kind persoonlijkheid en karakter. De collectie bestaat uit handgemaakte designs van internationale designers. Imagine moderne, minimalistische, romantische, stoere en non-traditionele trouwjurken met ieder een unieke touch.

Omdat wij staan voor uniekheid en exclusiviteit en wij het belangrijk vinden dat onze bruiden zich speciaal voelen, hebben we in samenwerking met onze designers ervoor kunnen zorgen dat alle jurken die wij in de showroom hebben hangen, exclusief bij ons te verkrijgen zijn in Nederland. Om zo onze bruiden nog iets extra’s te bieden.

Alle afspraken zijn 1 op 1, zodat je de showroom helemaal voor je zelf hebt en samen met je familie en vrienden kan genieten van je bridal fitting!

Foto’s: Jeroen van Noordzij Photography, Esther van Geenen, Alli Studio en Humans of the Wedding
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?