Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Dani van Toll

Ik ben geboren in de bruidsmode. Van kleins af aan kwam ik samen met mijn vader in alle grote bruidszaken van Nederland over de vloer. Hier ontwikkelde ik mijn liefde voor al deze fantastische prinsessenjurken en werd ik overladen met tijdschriften en cadeautjes. Als 10-jarige had ik al een kast vol bruidsjurken van labels als Pronovias, Rosa Clara en Cymbeline. Om het af te maken had ik een flinke stapel sluiers van Poirier en sieraden van Abrazi. Mijn grote favoriet, een dubbele sluier met chantilly kant, hangt nog steeds in mijn kledingkast te wachten op mijn eigen bruiloft.

Naar mate ik ouder werd begonnen de eentonige collecties mij steeds meer op te vallen. Toen ik 16 jaar was kreeg ik mijn eerste baantje in een bruidswinkel. Dit was een hoge segment winkel met de meest fantastische labels en modellen. Echter merkte ik dat voor heel veel bruiden de drempel veel te hoog was, de service veel te arrogant en de samples stuk voor stuk te klein. Dit inspireerde mij om zelf een bruidswinkel te openen, het werd mijn missie om deze prachtige bruidsjurken toegankelijk te maken voor iedere vrouw die wilde shinen in iets speciaals.

Nu, 9 jaar later, hebben we drie bruidsmodezaken. In Hoorn hebben we een bruidswinkel met nieuwe collecties en een outlet met modieuze bruidsjurken tot slechts 1000 euro. In Almere hebben we september 2022 onze deuren geopend met een premium concept. We verkopen bruidsjurken van de grote en bekende namen, maar hebben net een andere selectie dan je elders zult tegen komen.

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?