Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Mandy Aileen Photography

Van mijn passie mijn werk maken? Zeker mogelijk! Ik ben gek op mode en de fotografie daarvan. Dit vertaal ik naar mijn bruidsfotografie. Ik geniet van het vastleggen van mooie styling, prachtige jurken en details, maar op jullie bruiloft is één ding belangrijker: de emotie van de dag. Ieder verhaal is anders en dat leg ik vast. Een bruiloft blijft daardoor elke keer weer bijzonder.

Als fotograaf meng ik mij eenvoudig tussen de gasten en kan een bruiloft vastleggen zonder dat jullie en je gasten doorhebben dat er foto’s gemaakt worden. Oma die een traantje wegpinkt, bruidskindjes die gek doen, of vrienden die duidelijk meegenieten van de dag, momenten die jullie niet allemaal doorhebben, maar zo fijn zijn om terug te zien! Dit geeft echte en pure beelden en zo beleef je jullie bruiloft elke keer opnieuw als je de foto’s bekijkt.

Naast fotografie ben ik gek op avontuur! Ik reis veel, het liefst buiten de begane paden, en ook deze ervaring neem ik mee in mijn werk. Voor het combineren van fotografie en reizen geeft mij ontzettend veel voldoening. Niets is mij te gek!

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?