Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Kaylee Fotografeert

Hey jij! Welkom in de wondere wereld van de bruiloften. De wereld waar elk sprookje wél werkelijkheid kan worden. Van grootse festival bruiloften tot super intieme elopement achtige bruiloften: als de liefde in de lucht hangt, ben ik op mijn gelukkigst. Omdat ik dan kan doen wat ik het liefste doe: die liefde vangen. In een foto. Voor nu. Voor later. Zodat jullie over 30 jaar in een album terug kunnen kijken en verzuchten over hoe mooi jullie dag was en opnieuw blijdschap ervaren over de keuze voor een fotograaf die dat op de juiste manier heeft vastgelegd.
En als ik jullie dag dan vastleg, zorg ik ervoor dat ik niet alleen met jullie connectie creëer, maar ook met degene die jullie zo belangrijk vinden. Want hoewel de dag om jullie en jullie liefde draait, heeft de liefde van en voor jullie dierbaren een eigen geschiedenis. Een die ik graag samen met jullie verhaal vertel. En of dat nu in Nederland is of in Europa (of zelfs daarbuiten): ik ga graag mee! Op mijn 21ste heb ik een half jaar in Sydney gestudeerd, dus reizen kunnen voor mij niet ver of gek genoeg zijn.
Laat mij als verhalenvertaler jullie verhaal vertalen naar beeld. Nieuwsgierig geworden? Laten we koffie/thee/wijn drinken! Mail me op hello@kayleefotografeert.nl of stuur een appje naar 0638553825 en wie weet tot snel!
PS: kinderen op de bruiloft? Als oudste kleindochter in een familie met 17 kleinkinderen vind ik het fantastisch om hun avonturen vast te leggen en hen te betrekken in het verhaal. Dus: kinderen? Geen bezwaar! ;)
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?