Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Joyce Afua Fotografie

“A thing that you see in my pictures, is that I was not afraid to fall in love with these people” -Annie Leibovitz

Joyce Afua Fotografie: “Het vieren van de liefde, dat is waar jullie dag om draait. Maar dan op jullie eigen manier; avontuurlijk, eigenzinnig, niet zoals iedereen al trouwt. En op die dag wil je alleen mensen die passen bij de energie op die dag: mensen die weten hoe liefde gevierd mag worden.”

“Met mijn foto’s wil ik het verhaal vertellen van jullie trouwdag. Niet alleen mooie plaatjes van jullie als stel, maar ook de bijzondere connectie met jullie gasten, de details waar je veel aandacht aan besteed hebt, de spontane momenten die zoveel zeggen.”

“Mijn foto’s kenmerken zich door de romantische, spontane en stijlvolle stijl. Ik leg jullie dag en liefde vast hoe hij écht was. En dan op zijn allermooist.”

Over mij

“Ik ben Joyce. In 2019 trouwde ik met mijn grote liefde Elmar en kregen we onze dochter Ayla. Ik reis graag, het liefst in Zuid-Amerika, India of Italië. Het beleven van avontuur is wat mijn hart sneller doet kloppen en waardoor ik graag met bruidsparen samenwerk die ook buiten de gebaande paden durven te gaan! Wat ‘mijn bruidsparen’ het leukst aan me vinden, is mijn enthousiasme en de oprechte liefde voor de mensen om me heen.”

Let’s meet

“Samen koffie (of een wijntje) drinken om het te hebben over jullie bruiloft? Vul het formulier hieronder in om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum!”

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?