Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Hannah Hoekerswever Photography

Gefeliciteerd met jullie verloving! Nu is het tijd om te beginnen met het plannen van jullie bruiloft. Als fotograaf ben ik dol op de magie van het vastleggen van liefde. Ik geloof sterk in echte liefde en ik vind het geweldig om jullie bruiloft te fotograferen en jullie liefde vast te leggen. Dit stelt me in staat om mijn creativiteit te uiten en jullie mooiste dag op een artistieke manier vast te leggen. Mijn doel is om jullie verhaal te vertellen – een verhaal dat jullie herinneringen tot leven brengt.

Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact en ik wil jullie graag beter leren kennen. Tijdens jullie trouwdag fotografeer ik jullie emoties op een ontspannen en onopvallende manier. Ik leg elke lach, elke traan en alle unieke momenten vast. Tijdens de fotoshoot zorg ik ervoor dat jullie je op je gemak voelen, zodat het een prachtig moment wordt. Jullie zullen nauwelijks merken dat er een camera in de buurt is. Ik fotografeer echte momenten zoals ze zijn.

Mijn naam is Hannah, een gepassioneerde fotograaf die houdt van unieke beelden en echte emoties. Met mijn warme, pure en romantische stijl leg ik jullie mooiste dag vast. Ik fotografeer al 6 jaar met plezier en leer elke dag bij. Fotografie is mijn grootste passie en het is een eer om belangrijke momenten vast te leggen.

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?