Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Fleur Bours Photography

‘Jij bent een echte emotie-fotografe’ werd er tegen mij gezegd na het inleveren van de foto’s van mijn eerste bruiloft. En dat klopt, ik hou heel erg van pure en echte beelden. Geen in scene gezette foto’s waarbij jullie een ongemakkelijk gevoel krijgen maar echte tranen, met taart knoeiende neefjes, een schaterlach en die hele verliefde blik.

Mijn plan van aanpak tijdens iedere bruiloft? Heel simpel, ik leg de hele dag vast wat er gebeurd en ken daarin precies mijn plek. De meeste tijd ben ik onzichtbaar en vang ik de momenten zonder dat jullie het door hebben. Soms zal ik op de voorgrond treden, als er bijvoorbeeld een aantal groepsfoto’s gemaakt moeten worden,

De rode draad is altijd het vangen van de echte momenten op de zo spontaan mogelijke manier. Ik zal jullie nooit de hele dag vertellen hier te gaan staan of daar te moeten gaan zitten. Het is jullie dag, het zijn straks jullie herinneringen en die wil ik voor jullie vangen op een manier waarop je jezelf herkent. Zodat jullie kunnen terug kijken op een onwijs toffe dag die precies liep zoals jullie het altijd voor jullie hebben gezien.

Alleen op deze manier kan ik een bruidspaar een ‘echte’ herinnering geven van hun mooiste dag, en dat is precies mijn doel.

Spreken mijn foto’s jullie aan? Neem een kijkje op mijn website Fleurboursphotography.com of mail naar hello@fleurboursphotography.com voor vragen, beschikbaarheid of om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Tot snel!

Liefs,
Fleur

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?