Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Ditta van Gent Fotografie

De mooiste dag van je leven wil je niet vergeten. De grote momenten, maar ook de kleine momenten wil je voor altijd kunnen koesteren.

Mijn naam is Ditta. Ik ben trouwfotograaf en ik vind het geweldig om te zorgen dat jullie niet alleen de grootste, maar ook de kleine, kostbare momenten herinneren. Want herinneringen wil je bij je houden en mooie momenten wil je terughalen.

Alles wat jullie ontgaat op jullie grote en bijzondere dag, leg ik voor jullie vast. Opa die een traantje wegpinkt, je nichtje dat een hapje snoept van de taart voor jullie die hebben aangesneden, je moeder die voorzichtig je trouwjurk goed legt of je vader die vol liefde naar jullie kijkt.

Op jullie trouwdag zullen er ontelbare momenten zijn die je niet wil vergeten. En dat hoeft ook niet. Want ik leg het unieke verhaal van jullie trouwdag graag voor jullie vast. Met als doel jullie eigen lovestory gebonden in een prachtige fine-art album.

[red_button url=”https://www.dittavangentfotografie.nl/” style=”orange” size=”large” type=”round” target=”_blank”] MEER INFORMATIE? [/red_button]

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?