Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Sam’s Bruidsboetiek

Bruidsjurken passen mag een feestje zijn! Je voelt je goed en relaxt, want je hebt je dierbaarsten meegebracht. Ontspannen op zoek naar die ene, fantastische bruidsjurk. Passend bij jou, in aanloop naar jullie huwelijksfeest. Een mooie herinnering, waar je nog lang van zult nagenieten. Je zoekt dan ook niet zomaar een bruidswinkel! Je zoekt een luisterend oor. Je zoekt ervaring. Vakmanschap. Nuchterheid. Je zoekt een liefdevolle adviseur die jou laat stralen. En natuurlijk de mooiste bruidsjurken in de juiste ambiance. Je wil ruime keuze. Ook in een grotere maat. En iemand die echt naar je luistert. Iemand die jouw wensen vertaalt naar die unieke japon om je schouders.

Sam’s Bruidsboetiek is gevestigd in een klassiek pand in het gezellige centrum van Enschede, eigenwijs gesitueerd tussen de restaurants en cafés van de binnenstad. Koffie, thee, bubbels en bruidsmode, het is net horeca. De plannen voor haar bruidswinkel ontstonden nadat Samira ten huwelijk werd gevraagd en op zoek ging naar haar eigen trouwjurk. Inkopen is haar hobby en dat vertaalt zich in een bijzonder collectie bruidsjurken. Gastvrijheid is haar met de paplepel ingegeven en ze ziet zichzelf niet als verkoopster, maar begeleider en adviseur.

Samira werkt bij voorkeur op afspraak, omdat er ruimschoots tijd wordt vrijgemaakt. Je kunt bellen, mailen of appen voor jouw vrijblijvende reservering.

Prijsindicatie: €650- €2000
Bruidsjurken, lingerie, schoenen en accessoires
Trouwkostuums voor echte mannen

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?