Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Look Beautiful

If you Look Beautiful, you Feel Beautiful!

Van kleins af aan ben ik al geïntereseerd in alles dat met beauty te maken heeft. Vanuit deze passie zal ik er dan ook voor zorgen dat jij de beste versie van jezelf bent op de grootste dag van jullie leven.

Mijne ruime ervaring met allerlei verschillende soorten bruiden zorgt ervoor dat ik bij iedere bruid het beste naar voren kan halen. Het belangrijkste hierin is dicht bij jezelf blijven. Vooraf zullen we altijd een kennismakingsgesprek en proefmoment hebben. Mijn ongedwongen en professionele maar vooral vriendelijke karakter zorgen ervoor dat jij je vanaf het eerste moment al op je gemak voelt. We bespreken wat je wensen zijn en wat het beste bij je past. Je gaat niet weg bij het proefmoment voor je volledig tevreden bent over de look die jij op jullie grote dag gaat dragen.

“Het Perfecte Plaatje”

De bruiloftsdag is meestal al stressvol genoeg, dus ik doe mijn best om alles zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Ik zorg ervoor dat je bruidsmake-up en bruidskapsel de hele dag goed blijven zitten, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Het is geweldig om de bruid te zien stralen zodra het hele plaatje compleet is . Dat is waar ik het voor doe om jou als aanstaande bruid te zien stralen in een fantastisch mooie jurk of pak met een prachtig bruidskapsel en bruidsmake-up.

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?