Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Het Beauty Instituut

Vanaf het moment dat ze kon lopen, greep ze al naar de lippenstiften en daar is ze dan ook nooit meer mee gestopt! Lisan van Het Beauty Instituut is gespecialiseerd bruidsstyliste en verzorgd graag jouw haar en make-up voor jouw grote dag!

“Ik ben echt begonnen bij de basis, met de opleidingen tot kapper en schoonheidsspecialiste. Hierna heb ik een aantal jaar gewerkt in een salon als kapper en schoonheidsspecialiste. Deze solide basis heeft me voorzien van uitgebreide kennis en vaardigheden.

Mijn hartje gaat sneller kloppen van soft glam make-up looks en romantische kapsels. Mijn inspiratie komt voort uit mijn Colombiaanse roots, waar alles groots gevierd wordt, en mijn nuchtere opgroeiplek in Groningen. Het is net dat beetje extra voor zo’n bijzondere dag, maar nooit overdreven.

Ik houdt van een persoonlijke benadering. Ik wil je leren kennen, begrijpen wat je wensen zijn en ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt. Jouw tevredenheid en comfort staan bij mij altijd voorop. Ook vind ik jouw huid integriteit erg belangrijk!”

Dit is een dikke bonus aan Het Beauty Instituut want om deze reden werkt zij samen met twee andere collega’s.

Een van haar collega’s is Francis, een huidspecialiste die er met een gepersonaliseerde behandeling voor zorgt dat je huid er stralend uitziet. Ook heb je zo in alle druktes nog even een rust momentje waar je jezelf in de watten kunt laten leggen

Haar andere collega Hedi is een ervaren styliste die als back-up op de hoogte is van jouw trouwdatum en wat jullie hebben gedaan tijdens de proefsessie, bij grotere groepen waarvan de make-up verzorgd moeten worden is zij ook aanwezig.

Ook neemt Lisan slechts één boeking per dag aan; “Dit zorgt ervoor ik mijn volledige aandacht op jou kan richten. Je hoeft je geen zorgen te maken dat ik ergens anders heen moet haasten. Ik ben er helemaal voor jou!”

Ik ben enorm benieuwd naar jouw ideeën en help je graag om stralend naar het altaar te gaan!

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?