Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Trouwambtenaar Mildred Nijhove

De Liefde en het Leven Bezegelt

Vaak krijg ik de vraag waarom ik ervoor kies de ceremonie zo persoonlijk te maken. Voor mij bestaat daar maar één antwoord op. Liefde is leven en leven is liefde.

Mijn naam is Mildred Nijhove, Trouwambtenaar & Ceremoniespreker, je kent mij misschien wel als MAFS trouwambtenaar, of van de bruiloft van Anouk!

Waarom

Ieder verhaal is uniek. Ik houd van mensen, ik houd van het leven, van verhalen horen en vertellen, ik houd van taal maar bovenal houd ik van de liefde. Dat klinkt misschien heel zoetsappig, maar dat is het niet. Alleen door te graven kom je bij de kern van jullie verhaal.

De tijd die jullie als stel samen doorbrengen heeft onbewust al mooie, lieve, ontroerende momenten en herinneringen gecreëerd, en toch, gaandeweg vergeet je een boel. Op het moment lijken dat soms kleine of minder belangrijke gebeurtenissen of misschien zelfs hindernissen die niet belangrijk zijn. Echter, alles wat jullie hebben meegemaakt heeft ervoor gezorgd dat jullie band vandaag de dag zo sterk is!

Hoe

Mijn taak is het om de bruidsparen door en door te kennen. Dit maakt het traject wellicht wat intensiever dan elders, maar wel vele malen persoonlijker. Zo krijgen jullie huiswerk en bucketlistopdrachten mee, zodat ik een beter beeld krijg van wie jullie zijn. Betrek ik familie en vrienden nauw bij jullie levensverhaal. Indien gewenst kunnen zij een bijzondere rol spelen tijdens de ceremonie.

Schaterende humor, ondeugend zijn, stoere mannen die stiekem een traan wegpinken, ontroering bij bruidspaar én gasten….. Dat zijn mijn goals om samen met jullie een onvergetelijke ceremonie te maken. Door eigentijds en out of the box denken zorgen we er samen voor dat deze dag een memorabele herinnering voor iedereen wordt.

Resultaat

Dit en nog veel meer resulteert in een fantastisch herinneringenboek. Deze krijgen jullie een jaar na de ceremonie uitgereikt. Een leuke en unieke manier om deze fantastische periode en speciale dag nog eens in volle glorie te herleven.

Meer weten

Nieuwsgierig geworden? Aarzel niet, neem een kijkje op mijn website of bel mij voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een drankje en een hapje.

Let’s Make Love Rule,

So So Lobi

Foto’s: By Yalou, Eline nijburg, Sannaz Photography, Yes I Do Photography en Your Moments Photography

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?