Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Trouwambtenaar Anneloes

Omdat alles goed moet voelen

Ja toch? Want hallóóó, je zegt maar één keer ja tegen elkaar. Belangrijk dus dat de trouwambtenaar een leuk mens is die een onvergetelijke, prachtige ceremonie neer kan zetten en geen domme fouten maakt, laat staan voor ongemak zorgt. Brr, daar krijgen jullie -net als ik- de kriebels van. Daarom maak ik goede afspraken met jullie, want duidelijkheid is fijn.

Ik beloof jullie dat ik een unieke toespraak schrijf. Dat de ceremonie ontspannen, levendig, hartstikke persoonlijk en een tikkie interactief wordt. Dat mijn verhaal en energie ervoor zorgen dat we tijdens de trouwceremonie keihard gaan lachen en dat sommige ogen nat worden. Dat íedereen geniet en kippenvel krijgt. Het wordt een ceremonie die bijblijft, een te gek ‘hart van de dag’. Raker dan raak.

Van eigenzinnige en avontuurlijke koppels word ik heel blij: lekker je eigen kop volgen, keuzes maken die júllie belangrijk vinden en zo je eigen stempel op jullie dag van de liefde drukken. Ik ben gek op stellen die van A tot Z nadenken over de details, die bijvoorbeeld DIY-en omarmen of die kiezen voor livemuziek tijdens de ceremonie.

Ik ben Trouwambtenaar Anneloes en ik ben gek op avontuurlijke (camper)reizen door landen met bergen en bossen, fika’s (een bakkie met wat lekkers), wintersport én natuurlijk de liefde in al haar vormen. Ik voel me een echte plattelander, ben gek op het oost’n, concerten en hou het meest van bruiloften in het groen. Mag ik jullie en je dierbaren de liefde tot in hun tenen laten voelen?

Foto’s: DoorDominique Fotografie, Laura Grootentraast Fotografie, Studio Haarman en Eva Fotografie
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?