Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Liefde voor de Liefde

FRIS | SPRANKELEND | HUMOR & ROMANTIEK ALS BASIS-INGREDIENT | DOL OP OUT OF THE BOX| KLEURT GRAAG BUITEN DE LIJNTJES | VERFRISSEND & UNIEK

Jullie gaan trouwen. Te gek! De liefde is het mooiste feestje dat je kunt vieren, als je het mij vraagt. Dus als eerste; van harte met dit prachtige voornemen. Ik kan er voor zorgen dat jullie ceremonie eentje wordt om nooit te vergeten. Eentje die jullie én jullie gasten bijblijft. Vanuit mijn theaterachtergrond én mijn passie voor schrijven probeer ik jullie liefde in een persoonlijke toespraak te vangen. Spot on, met een gezonde dosis humor en ook zéker de nodige romantiek.

Ik zal me eerst eens even voorstellen…ik ben Janneke en heb het liefdevolste beroep dat er bestaat: Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand. En als BABS ben ik graag dé perfecte toevoeging op jullie dag. Voor de liefde scheur ik door heel Nederland, geen locatie is me te ver. Ik hou van liefdesverhalen in alle soorten en maten en ben nu al reuzebenieuwd naar die van jullie. Zelf ben ik trouwambtenaar met een regenbooghart: ik woon samen met mijn mooie vrouw Annemiek en we hebben samen 3 mooie kinderen: Teddie, Holly & Tommy.

Ik vier jullie liefdesfeest graag met jullie mee. En voordat jullie speciale dag is aangebroken hebben we al heel wat voorpret. Tijdens een aantal gesprekken die we voeren gaan we het hebben over jullie ideale ceremonie, jullie love-story (zet de popcorn maar op tafel!) en alles wat bij jullie belangrijke dag komt kijken. We nemen de tijd om alles vorm te geven; heel belangrijk want je doet zoiets maar 1 (of 2 ;)) keer…

Jullie liefde, wensen, herinneringen, dromen vormen een belangrijke kern van de persoonlijke speech die ik voor jullie schrijf. En ook de juicy details hoor ik natuurlijk graag van jullie óf van jullie dierbaren.

Al met al leren we elkaar dus best goed kennen in de periode voor jullie bruiloft. En dat is heel erg fijn, want als de spannende dag is aangebroken is het fijn om een bekende snoet bij ’t altaar te zien staan om jullie te verbinden. Dus… zoeken jullie een sprankelende BABS die jullie ceremonie vol liefde, humor en emotie kan voltrekken? Hier ben ik!

P.s: Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend! Dus voel je welkom.

Foto’s: Plaatjes Schieten
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?