Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Elianne Trouwt

Je komt aangelopen op de plek waar jouw ‘ja-woord’ gaat klinken. Om je heen zie je alle mensen die jij liefhebt.

De ceremoniespreker/trouwambtenaar begint. Ze geeft woorden aan jullie liefde. Ze laat je lachen, verrast en geeft je ontroering.

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! En misschien is Elianne Trouwt wel de lievelingsleverancier voor jullie.

Willen jullie een persoonlijke ceremonie waar alles in kan? Een ceremonie waar jullie mogen stralen van geluk? Waarin precies de juiste woorden gezegd worden? Een ceremonie waar iedereen over een aantal jaar nog over napraat? Kinderen betrekken bij het huwelijk?

Elianne Trouwt als ceremoniespreker

Wanneer je voor Elianne kiest als ceremoniespreker/trouwambtenaar dan kies je voor maatwerk. Geen suffe ceremonie, geen standaardverhaal! Een ceremonie wat verder gaat dan alleen het ‘ja-woord’. Jullie krijgen de ceremonie zoals jullie dat willen. Een persoonlijk en uniek verhaal. Elianne gaat samen met jullie de puzzelstukjes leggen. Elianne laat jullie als trouwambtenaar de mogelijkheden zien en maakt de ceremonie naar jullie wens. En het liefst betrekt ze daar ook jullie dierbaren in. Zoals een van haar bruidsparen achter zei:

‘We hebben onszelf en de mensen van wie we houden en ons dierbaar zijn in elke zin en elk woord herkend. Onwijs persoonlijk, liefdevol en echt een heel mooi geheel’.

Een groter compliment konden ze niet geven. Zijn er kinderen aanwezig op de ceremonie? Heerlijk! Samen ontdekken we hoe we de kinderen een onderdeel kunnen laten zijn van de ceremonie.

Tijdens de ceremonie verwoord Elianne jullie levens- en liefdesverhaal. Jullie gevoel voor elkaar staat centraal en dat mag door jullie gasten ook gevoeld worden. Elianne gaat op zoek naar precies de juiste woorden die de lichtjes in jullie ogen tovert. Een persoonlijke en prachtige ceremonie is haar doel. Met haar creativiteit hoopt ze een ontspannen ceremonie te creëren. Er wordt gelachen en misschien vloeit er een traan van ontroering. Een ceremonie waar jullie met een grote glimlach op terug kunnen kijken. En dat doet Elianne het allerliefst. Jullie dag een gouden randje geven met de ceremonie. Jullie ceremonie moet een feest zijn. Een feest dat bij jullie past!

En weet je niet goed waar je moet beginnen of wil je het helemaal anders doen? Elianne kan jullie helpen, stap voor stap, op weg naar de ceremonie waar jullie niet van durfde dromen.

Vrijblijvend een keertje kennismaken kan altijd. Neem gerust contact op en wie weet trouwt Elianne jullie.

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?