Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Set Tables

Je bruiloft is een van de tofste, grootste en meest persoonlijke feesten die je ooit zult organiseren. Een feest waarbij je een magische hoeveelheid liefde, vrolijkheid en gezelligheid kunt delen met al je beste vrienden en familie. En waar komt dat nu beter samen dan aan tafel? Volgens mij is er niets mooier dan eten aan lange tafels met goed gezelschap en heerlijke wijn. Die enorm waardevolle momenten maak ik graag nóg mooier met te gekke styling. Want niets zegt ‘je bent zó welkom hier’ als een waanzinnige tafelstyling. Set Tables maakt dat mogelijk!

Ik heb er mijn missie van gemaakt ervoor te zorgen dat jij geen zorgen hebt. Ik heb drie unieke tafelstylings gecreëerd die je als geheel kunt huren, zodat je niet bij verschillende leveranciers een feestelijke stijl bij elkaar hoeft te zoeken. Terra Rosa, Sand & Stone en Wild Violet bestaan uit alle aankleding die je nodig hebt voor een onvergetelijk diner. Op onze website zie je precies wat je krijgt, voor een vaste prijs per persoon. Wil je ook dat wij bezorgen, de tafelkleden loeistrak strijken, de tafels prachtig dekken en uiteindelijk de culinaire restjes weer wegpoetsen? Kies voor extra serviceopties en word volledig ontzorgd!

Of het nu een intiem of groot diner is, bij Set Tables ben je aan het juiste adres voor de allermooiste tafelstyling. Neem een kijkje op de website voor meer info of bel me gerust als je wilt kletsen over de mogelijkheden.

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?