Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

BEST DAY EVER Events

Jullie gaan trouwen? Helemaal te gek!

Toen ik zelf ging trouwen merkte ik wat er allemaal bij kwam kijken.. veel plannen, organiseren, styling bedenken, en met leveranciers rond de tafel zitten. Ik ontdekte zo mijn passie: werken als weddingplanner en stylist!

Inmiddels heb ik vele bruiloften mogen verzorgen, en heb ik zelfs awards gewonnen voor mijn styling- en weddingplan-skills! Daar mag ik best een beetje trots op zijn toch? Ik denk dat mijn persoonlijke aanpak, het echt leveren van maatwerk, hierin een centrale rol speelt. Ik ga met jullie in gesprek om jullie wensen te leren kennen, en zo jullie droombruiloft neer te kunnen zetten. Ook wordt mijn styling omschreven als ‘net even anders dan anders’, unieke styling met aandacht voor details.

Naast mijn diensten als weddingplanner en stylist kun je mij ook inschakelen als ceremoniemeester. Hoe fijn is het als dat uit handen van je naasten genomen kan worden?! Dan kunnen zij ook optimaal genieten van jullie trouwdag.

Vier je jullie bruiloft in het buitenland? Geen probleem, ik spreek Nederlands, Engels en Russisch en ga graag de grens over voor jullie bruiloft.

Welke stijl jullie ook aanspreekt, of het nu boho, romantisch, vintage, rustiek of wat meer gewaagd zoals steampunk is, ik zorg voor jullie Best Day Ever! Neem gerust contact met me op voor een afspraak of meer info.

Foto’s: Madame Poppy
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?