Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

NEW TAILOR

Gefeliciteerd! Wat gaaf dat jullie gaan trouwen. Spannend maar vooral heel leuk. Het uitzoeken van jouw unieke trouwkleding is bij NEW TAILOR een ware belevenis. Door alle aandacht die we er, samen, aan gaan geven weten we zeker dat jij zal stralen in het beste en mooiste trouwpak.

Jullie trouwdag is natuurlijk de grote dag waar je al snel een klein jaar mee bezig bent. Als locatie, muziek, fotograaf en de jurk (bijna) geregeld zijn is het tijd om ook over jouw trouwpak na te denken. Alles moet kloppen en jij moet je lekker voelen in jouw outfit. Wij gaan je daarbij helpen. Wil je de kleding ook na jullie bruiloft nog dragen? Geen probleem. Graag zelfs. We zorgen ervoor dat het kan. Een paar andere accessoires kan jouw maatpak een hele andere uitstraling geven.

Wordt het formeel, casual of ga je voor een geheel eigen stijl? Bij het uitzoeken van een trouwpak kan je heel veel keuzes maken. Bij ons kan echt alles; we maken het immers speciaal en exclusief voor jou. Denk jij vast na over de kleur, de stof, de knopen en natuurlijk de snit? Wil je vast inspiratie? Bekijk dan onze website!

NEW TAILOR is al sinds 1997 de kleermakerij van Utrecht en Amsterdam.
We maken en doen alles op maat. We werken volgens het adagium eerst de man dan het pak. We nodigen je daarom van harte uit voor een vrijblijvende oriëntatie. Dat kan eventueel ook online. Maak hier een afspraak.

Online
Website: Newtailor.nl
Webshop: shop.newtailor.nl/
Mail: info@newtailor.nl

Bezoekadres:

NEW TAILOR – AMSTERDAM
Spiegelgracht 21
1017 JP Amsterdam
Tel: 020 330 0838

NEW TAILOR – UTRECHT
Minrebroederstraat 27
3512 GS Utrecht
Tel: 030 232 8044

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?