Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

house of dapper

Wij nodigen je uit in onze wereld waar je samen met ons kunt creëren. Ons einddoel is om kleding te ontwikkelen dat het normale, gedateerde of binnenkort-gedateerde overstijgt. Wij streven ernaar om iets te creëren dat je echt je eigen kunt noemen – waar je je altijd zelfverzekerd en trots in kunt voelen.

Wij bieden de volledige tailored ervaring voor alle investeringsniveaus – of het nu gaat om een volledig kasjmier jasje van Holland & Sherry, een custom tweed-pak voor de winter of een tailored smoking waar je het ja woord in zult uitspreken. Wij zijn house of dapper zeven jaar geleden begonnen om samen met jou echt unieke stukken te ontwikkelen… zonder Saville Row prijzen te vragen.

Ons boutique ligt in de kern van Rotterdam, in het rijksmonument Koningin Emmaplein. De bruisende stad is om ons heen, maar bij house of dapper heerst er rust. We nemen tijd voor onze klanten. Er werken geen verkopers bij house of dapper, we hebben geen meerdere filialen. Je spreekt altijd af met de eigenaar en tailor. We denken met je mee en bieden een ervaring die je tegenwoordig zelden meer ziet.

house of dapper is een plek waar je jouw tailor kunt vertrouwen, wetende dat het werk op de juiste manier zal worden gedaan en dat we gebruik maken van de fijnste stoffen en beste technieken.

Foto’s: Louise Boonstoppel en Isis Sturtewagen
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?