Adverteren op Girls of honour

Wil jij met jouw bedrijf adverteren op een trouwsite? Girls of honour is de trouwblog met originele trouwinspiratie. Maandelijks verzamelen zich hier ruim 34.000 aanstaande bruiden om inspiratie op te doen voor hun bruiloft. Hoe trekt jouw bedrijf hun aandacht?

Bij Girls of honour staat de sitebeleving van de bezoeker voorop. Dat geldt ook voor de advertenties. We denken graag met je mee om jouw aanwezigheid op onze site voor de aanstaande bruiden relevant te maken.

Adverteren op verschillende manieren

Adverteren op Girls of honour is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan verschillende vormen van display advertising (advertentie-banners), advertorials, winacties, affiliate marketing, aanbiedingen, sponsored content op onze social media, nieuwsbrief, natuurlijk onze website en meer.

Maar wellicht kom je ook in aanmerking om Lievelingsleverancier van Girls of honour te worden? Lees hierover meer op de Lievelingsleverancierspagina.

Onder het genot van een bakkie cappuccino, latte macchiato of een verse muntthee, gaan we samen met jou op zoek naar de manier die het beste past bij jouw bedrijf én bij Girls of honour.

cappuccino Foto: Unsplash

Voorwaarde voor adverteren op www.girlsofhonour.nl is dat de advertentie past in de stijl van onze website. Hier helpen wij je graag bij.

Omdat onze bezoekersaantallen sterk groeien én omdat we graag met elke adverteerder persoonlijk op zoek gaan naar een advertentiemodel op maat, vermelden we geen vaste prijzen op de site.

Voor meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren op Girls of honour neem je contact op met Erica Smallenbroek: 06 – 42 25 32 53.

Maandelijkse bezoekersaantallen per 24 augustus 2017

– Bezoekers: 34K
– Unieke bezoekers: 26K
– Pageviews: 53K
– 925 ontvangers van de nieuwsbrief
Facebook-volgers: 6.7k
Instagram-volgers: 4.3k
Pinterest-volgers: 2.5k