Adverteren op Girls of honour

Wil jij met jouw bedrijf adverteren op een trouwsite? Girls of honour is de trouwblog met originele trouwinspiratie. Maandelijks verzamelen zich hier ruim 30.000 aanstaande bruiden om inspiratie op te doen voor hun bruiloft. Hoe trekt jouw bedrijf hun aandacht?

Bij Girls of honour staat de sitebeleving van de bezoeker voorop. Dat geldt ook voor de advertenties. We denken graag met je mee om jouw aanwezigheid op onze site voor de aanstaande bruiden relevant te maken.

FOR ENGLISH, CLICK HERE.

Adverteren op verschillende manieren

Adverteren op Girls of honour is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan verschillende vormen van display advertising (advertentie-banners), advertorials, winacties, affiliate marketing, aanbiedingen, sponsored content op onze social media, nieuwsbrief, natuurlijk onze website en meer.

Maar wellicht kom je ook in aanmerking om Lievelingsleverancier van Girls of honour te worden? Lees hierover meer op de Lievelingsleverancierspagina.

Voorwaarde voor adverteren op www.girlsofhonour.nl is dat de advertentie past in de stijl van onze website. Hier helpen wij je graag bij.

Klik hier om onze mediakit te lezen.

Klik hier voor onze prijslijst.

Voor meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren op Girls of honour neem je contact op met Marit Smit.

Maandelijkse bezoekersaantallen per 27 september 2018

– Bezoekers: 35.000
– Unieke bezoekers: 29.500
– Pageviews: 52.000
– 1.025 ontvangers van de nieuwsbrief
Facebook-volgers: 6.900
Instagram-volgers: 9.200
Pinterest-volgers: 2.800
Youtube-abonnees: 114