Follow my blog with Bloglovin

Op Girls of honour delen we heel veel verschillende ideetjes voor jullie bruiloft. Waarom? Omdat ik hoop dat het je inspireert voor een super persoonlijke bruiloft!

Weet je wat ik mooi vind aan een bruiloft? Liefde! De liefde die jullie twee samen heeft gebracht, en de liefde die jullie met deze bruiloft willen vieren. Dat is een feestje waard, toch?! En wat mij betreft kan dan niet persoonlijk genoeg. Een persoonlijke bruiloft zie ik als een feestje waar jullie samen goed over hebben nagedacht, en waarbij jullie gasten zeggen; ‘ja! Dit paste helemaal bij hen’.

Hoe organiseer je een persoonlijke bruiloft?

Nou, door heel veel onderzoek te doen. En ik denk vooral door ook lekker ‘out of the box’ te denken. Want eigenlijk is er geen enkele regel waar jullie je aan moeten houden… Het is namelijk jullie bruiloft, en dus kun je het echt helemaal doen hoe je het zelf wilt. Het enige wat je echt moet doen? Trouwen in het gemeentehuis. Maar dat kan je tegenwoordig zelf gratis op een andere dag doen. En verder? Verder is het helemaal aan jullie!

Ga je een dag trouwen, of een hele week, spreken jullie de geloften uit bij zonsopgang (met een geniaal ontbijt voor de gasten) of juist bij zonsondergang, trouw je in het wit, of misschien wel in het blauw, koop je een prachtige bruidstaart, of eet je met z’n allen pizza’s… Alles kan! En dat kan je volgens mij niet genoeg horen… ALLES KAN! Er zijn echt geen regels…

Voordat je dus al gaat nadenken over een thema, of een locatie… Besef je dan even heel goed deze opmerking; alles kan. En als alles kan, hoe gaat jullie bruiloft er dan uit zien? Misschien wil je wel een dag zeilen met je gasten, en trouw je in een witte bikini…


Trouwen op een camping, ook een leuk idee! Foto: Unsplash / Nathan Dumlao

Ik hoop dat ik je kan inspireren…

Want een bruiloft gaat om de liefde. En dat is echt het enige wat overeen zou moeten komen bij alle bruiloften. Hoe jullie die liefde vieren… Dat kan alle kanten op, en is echt een van de leukste ontdekkingsreizen die er is. Mijn advies is dan ook; neem er lekker de tijd voor. Geniet er ontzettend van! En zet een feest neer waar jullie zelf helemaal gelukkig van worden. Jullie eigen, persoonlijke bruiloft. Of het nou in een kasteel is of in een escape room (tja, wie weet kan dat ook wel?!)… Geniet er met volle teugen van!

Coverfoto: Burning man bruiloft