Het is feest! De lancering van www.girlsofhonour.nl vieren we groots met de Girls of honour winweken. We sluiten af met deze (voorlopig)  laatste winactie in samenwerking met Weddingwinkel: een Weddingslinger en een pakket voor de Happy Tears!

Stel je even voor: het is je trouwdag, de gasten druppelen een voor een binnen terwijl deze mooie jute slingers vrolijk wapperen in de wind. Tijdens de ceremonie wordt stijlvol een traantje weggepinkt, met de zakdoekjes voor de Happy Tears!

Winnen doe je zo
Like de Girls of honour facebookpagina en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief (als je dat nog niet gedaan hebt). Vrijdag 31 oktober om 11u ’s ochtends kiezen we twee winnaressen uit. Een gaat er vandoor met de jute Weddingslinger, de ander krijgt het Happy Tears pakket met 25 zakdoekjes.

For Your Happy Tears

Weddingwinkel
Ook als je niet wint is het leuk om de webshop www.weddingwinkel.nl te bekijken. Je vindt er heel veel jute, craft, kant en ander moois voor de styling van je trouwdag, het bruiloftsdiner, bedankjes voor de bruiloftsgasten en meer. Er is van alles kant-en-klaar te vinden, maar ook voor DIY kun je hier terecht!

Actievoorwaarden
Op deze winactie zijn de Actievoorwaarden voor de Girls of honour winweken van toepassing.