Ook vandaag hebben we weer twee winacties! We trappen af met deze mooie bruidslingerie van het merk Dominique t.w.v. 150 euro, aangeboden door bruidsboetiek de Blauwe Hoeve. En vanmiddag komt er nog een toffe winactie online!

Bruidslingerie

De winnares van de bruidslingerie krijgt van onze Lievelingsleverancier De Blauwe Hoeve een ivoorkleurige torselet van het merk Dominique met een bijpassende Hipster (zie foto), string of slip. Je komt dit setje aanmeten in de bruidsboetiek (in Apeldoorn). Oh en als je er toch bent, kun je ook direct een pasafpraak inplannen om bruidsjurken te passen :)

lingeriesetje-dominique-met-torselet-en-hipster

Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve

Bij bruidsboetiek de Blauwe Hoeve weet je zeker dat je een geweldige tijd gaat hebben. Mirjam de Wilde is eigenaresse van de boetiek en weet precies hoe ze jou op je gemak kan stellen. Tijdens de afspraak zijn jullie de enige in de winkel waardoor je je helemaal kan ontspannen tussen de prachtige jurken! Check de pagina op onze site als je meer over de Blauwe Hoeve wilt weten.

Winnen doe je zo

Ben jij fan van deze lingerie en van Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve?
Zo doe je mee met de winactie:

1. Schrijf je in voor de Girls of honour nieuwsbrief. Ben je al aangemeld voor de nieuwsbrief? Geen probleem, dan hoeft het niet nog een keer.
2. Laat in het formulier hieronder je naam, e-mailadres en trouwdatum achter en vertel ons waarom jij deze prijs wilt winnen.
3. Vergeet niet de actievoorwaarden te lezen en ermee akkoord te gaan.
4. Deze winactie loopt tot en met vanavond (zaterdag 24 september 2016) 23.59u.

De winnaar krijgt z.s.m. na de winactieweek bericht in een e-mail.

Beeld: Dominique