Afgelopen december ben ik (Girl of honour Marit) getrouwd met mijn lieve Glenn. Onze foto’s heb je al eerder gezien, deze keer deel ik graag onze super video met je. Want video op je bruiloft… dat is echt een must!

We zijn ontzettend blij met de video (de foto’s zie je trouwens hier). De foto’s laten goed zien hoe onze dag was, maar de video legt was ons betreft de sfeer helemaal vast. Het was zo’n bijzondere dag! En deze video geeft ons elke keer dat we hem kijken weer een brok in de keel…

Video op je bruiloft

Ik ben zo blij dat we een video hebben van onze dag. Het is heerlijk om in zo’n vijf minuten weer even terug te zijn op je speciale dag. Ik raad het dan ook enorm aan! Wat mij betreft is het net zo belangrijk als foto’s. Beeld is het enige wat je overhoudt aan een dag die echt aan je voorbij vliegt. Onze video is gemaakt door Narratief en ik ben er erg tevreden mee. Maar genoeg gepraat, de video zie je hier:

Video: Narratief.
Bron coverfoto: Nienke van Denderen Fotografie.