Woeh!! Ik (Martine) mocht afgelopen november op pad voor Girls of honour! En wel naar de trouwbeurs Verliefd & Verloofd in Groningen. Hoe de té gekke locatie eruitzag en wat ik allemaal heb gezien? Laat je inspireren!

Het was mijn eerste keer dat ik de trouwbeurs Verliefd & Verloofd bezocht. Sterker nog, het was de eerste keer dat ik een beurs bezocht voor bruiloftsinspiratie! Ik was daarom ook super benieuwd naar wat me te wachten stond. Ook vond ik het een beetje spannend, want ik ging namens Marit (die met haar wangetjes in de zon op Bali zit te chillen, oké, ze werkt ook keihard hoor!), als een soort van visitekaartje van Girls of honour. Gelukkig wist ik mijn beste vriendin mee te krijgen, dus kon ik mijn zenuwen met haar weglachen.

Achteraf had ik helemaal niet zenuwachtig hoeven zijn, want de mensen die ik gesproken heb waren super gezellig. Ik heb toffe mensen leren kennen en gave dingen gezien. Ook heb ik twee van onze lievelingsleveranciers gespot. Annamarieke van We Are Golden. kende ik al en we hebben gezellig samen bijgekletst. En Rianne en Daan van Pure Films met een supertoffe stand!

Ook heb ik Anouk Wubs van Anouk Wubs Photography ontmoet (die overigens deze prachtige foto’s heeft geschoten) en dat was mega gezellig!

Goed, genoeg gebabbel. Ik ga je blij maken met een sfeerimpressie van de prachtige trouwbeurs Verliefd & Verloofd. Die trouwens voor het eerst werd gehouden! Nou, ga gauw de foto’s maar bekijken, want de locatie is echt ‘omg-freaking-fantastisch’! Enjoy :)

Decoratie, styling & bloemen

Verliefd&Verloofd - Girls of honour

Verliefd & Verloofd - Girls of honour

Verliefd & Verloofd - Girls of honour

Her en der verspreid, op de wandelroute van de beurs, kwam je prachtige bloemkunstwerken van Anders Bloemstyling tegen. Sprookjesachtige creaties die Lenie met heel veel liefde voor jullie bruiloft maakt. Mijn favoriet? De schommel!

Samen dineren met je gasten aan een prachtig gedekte tafel. Trouw aan jou – Styling & Organisatie regelt het voor je!

Verliefd & Verloofd - Girls of honour
Nog meer prachtige tafelstyling van Bo Morty

Food & Drinks

Verliefd&Verloofd - Girls of honour

Dol op koffie? Met deze fantastische coffeetruck van Toffe Koffie serveer je overheerlijk koffie. Oh, en dit staat toch perfect op je festivalbruiloft?!

Smullen met deze gorgeous lolly’s van The Petalpop Shop. Leuk om als bedankje aan je gasten mee te geven!

Verliefd&Verloofd - Girls of honour

Kijk toch eens deze fantastische pop up bar! Lekkere bubbels, daar word je toch blij van?! Met FestiFizz heb je zeker weten een geslaagd feestje!

Verliefd&Verloofd - Girls of honour

Ik heb een cakeje mogen proeven en pfoe, dat was lekker! Wat een beauty deze bruidstaart van Bake My Day toch?!

Fotografie & Film

Verliefd & Verloofd - Pure Films - Girls of honour

Lievelingsleverancier Pure Films legt de mooiste momenten vast van jullie bruiloft en maakt van alle beelden een prachtige trouwfilm. Iets waar je jaren later nog met veel plezier naar terugkijkt.

Verliefd&Verloofd - Girls of honour

Bruidsfotograaf: Anouk Wubs! Anouk weet de mooiste momenten van jullie bruiloft vast te leggen en creëert foto’s waar je de rest van je leven elke dag wel even naar zou willen gluren!

Verliefd&Verliefd - Girls of honour

Lachen, gieren en brullen met deze twee broers (zoek de verschillen!). Hulskers Fotografie maakt bijzondere en verrassende foto’s van je bruiloft.

Verliefd&Verloofd - Girls of honour

Een heerlijk relaxed stel dat jullie trouwdag volledig in beeld brengt met de fototoestel. What a Glorieus Feeling geeft je werkelijk waar een fantastisch gevoel!

Muziek

Verliefd & Verloofd - Girls of honour
Oeh, en of Sanne een prachtstem heeft! De poprockband Sanne de Band kun je inhuren voor op je bruiloft om je feest compleet te maken. Ze spelen allerlei covers die jullie maar willen. Van rockhits uit de 90’s tot aan disco en pop. Whatever you want!

Stationery

Verliefd&Verloofd - Girls of honour

In dit lijstje kan onze lievelingsleverancier We are Golden. natuurlijk niet ontbreken! Hier kun je terecht voor hele fijne hebbedingetjes en items die jullie bruiloft helemaal af maken. Taarttoppers bijvoorbeeld, of prachtige houten gastenboeken. Alles kan speciaal voor jullie gemaakt worden!

Verliefd&Verloofd - Girls of honour

Op zoek naar persoonlijke trouwkaarten? Made by Be helpt jullie aan de uitnodiging die volledig bij jullie als bruidspaar past!

Trouwbeurs Verliefd & Verloofd

Oh en er was nog zoveel meer moois en leuks te zien. Te veel om allemaal op te noemen, maar ik heb je zo een goed beeld gegeven van de trouwbeurs Verliefd & Verloofd. Awesome! Ik hoop je natuurlijk ook geïnspireerd te hebben en ik raad je aan om voor je bruiloftsinspiratie echt even een paar van die beurzen te bezoeken. Leuk, gezellig, inspirerend en allemaal leveranciers op een plek. Wat wil je nog meer?! Houd de website Verliefd & Verloofd en/of hun Instagram in de gaten voor de volgende trouwbeurs!

Extraatje

Voordat je de blog weg klikt, er is iets wat ik nog heel graag met je wil delen: op de trouwbeurs kon je een tatoeage laten zetten door Tattoo Ink Heaven. Whoot! Ja, echt daar ter plekke. Hoe gaaf is dat?! Het perfecte moment om samen (of alleen natuurlijk) een speciale betekenis te laten zetten die je voor eeuwig bij je draagt. Bijna wilde ik ook in de stoel springen, maar ik ben er nog niet over uit wat voor eentje ik zou willen…

Verliefd&Verloofd - Girls of honour

Foto’s: Anouk Wubs Photography