Een bruiloft plannen kan nogal hectisch zijn. Het is daarom super belangrijk om tijd te nemen voor elkaar, even herinneren waarom je ook alweer trouwt. Wij geven je elke week een trouw reminder om je hiermee te helpen. De trouw reminder van deze week; zorg voor jezelf.

Dit lijkt een beetje tegenstrijdig. We beginnen met ‘neem tijd voor elkaar’, en de trouw reminder van deze week is dan ‘zorg voor jezelf’. Toch is voor jezelf zorgen juist heel goed voor je relatie. Het is belangrijk om alleen te kunnen zijn, om je eigen mens te blijven, en jezelf te kunnen vermaken. Je bent in deze tijd al zoveel met z’n tweeën dat het echt niet gek is om een avondje voor jezelf in te plannen.

Pak een goed boek, of plan een avondje badderen (als je gezegend bent met een bad). Zelf ben ik gek op mijn ‘beauty avondjes’. Lekker lang douchen, al m’n haren weghalen, haarmaskertje, scrubje, gezichtsmaskertje, nagels knippen, nagels lakken, televisieserie erbij, heerlijk! Misschien ga jij liever een stuk hardlopen, of tijdens de koopavond de stad in. Bedenk in ieder geval iets waarmee jij jezelf weer kunt opladen en doe het. Hierna heb je alleen maar weer heel veel zin om je vent weer te zien.

Coverfoto: Shutterstock