Een bruiloft plannen kan nogal hectisch zijn. Het is daarom super belangrijk om tijd te nemen voor elkaar, even herinneren waarom je ook alweer trouwt. Wij geven je elke week een trouw reminder om je hiermee te helpen. De trouw reminder van deze week: have some fun!

Voor sommigen is een bruiloft voorbereiden een en al voorpret. Steeds weer samen lol hebben om al die momentjes waarmee jullie je gasten gaan verrassen. Zo zijn wij (Joop en ik) dus niet. Wij kunnen samen echt overdreven serieus doen als er iets geregeld moet worden. Zo serieus dat ik gewoon moe kan worden van mezelf. Als je dat een jaarlang volhoudt richting bruiloft, is de sjeu van het trouwen er wel vanaf.

Daarom fluister ik mezelf regelmatig in dat er af en toe goed gelachen moet worden. Niet gemaakt grappig, maar even bedenken hoe ik Joop aan het lachen kan krijgen. Bij sommigen werkt het om eens flink gek te doen, een dansje op tafel, een rollenspel of het brengen van een olijke serenade. Bij Joop weet ik dat hij houdt van een krasse opmerking met een ironisch randje. Dat ik middenin een serieus gesprek met een liefelijk gezicht een botte, ietwat lompe opmerking maak. Humor die alleen hij begrijpt en die gegarandeerd een lach oplevert. En de bonus is: zodra we samen zitten te schateren, kan ik ineens weer zo verliefd worden! Ik weet het, het is cheesy, maar het gebeurt en ik vind het heerlijk.

Ken jij de humor van jouw kerel? Gebruik het! Als het je lukt samen lol te maken richting bruiloft, ga je dat terugzien op de dag zelf. Een dag die met plezier is voorbereid daar ga je vanzelf van genieten!

Coverfoto: Shutterstock